Ideje za najlepše minimalistične tetovaže

Foto: Atikh Bana/Unsplash

Tetovaža so postale zelo razširjen modni trend. Ne tetovirajo se več le pankerji in družbeni uporniki, pač pa tatuje opazimo pri številnih posameznikih. Če tudi vi razmišljate o svoji prvi tetovaži, je dobro premisliti, predno se odločite, s čim si boste za večno "okrasili" svoje telo. ČPredlagamo, da začnete z minimalističnim tatoojem.

Zgodovina tatujev naj bi se začela pred več kot pet tisoč leti in je tako raznolika, kot so raznoliki ljudje. Tetovaže je človeštvo že od nekdaj uporabljalo v najrazličnejše namene, od medicinskih do verskih, obrednih ali zgolj lepotnih in erotičnih. Bili so tudi simbol prestiža, družbenega položaja in moči.

Mini tetovaže so popoln izbor za vse, ki bi se radi dali tetovirati, obenem pa se bojite, da bi se tatuja prehitro naveličali ali se s poslikavo telesa preveč izpostavili. Za njih se odločajo številne ženske in tudi moški, saj so v svoji preprostosti tudi zelo lepe.

Lahko so skrite pred pogledi in se izpostavijo kot zanimiv okrasni detajl na koži. Prednost majhnih tatujev je prav ta, da si jih lahko privoščite na različnih delih telesa in izgledajo lahko zelo erotično in ljubko. Morda se s spodnjimi idejami le opogumite za vaš prvi tatu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!