fbpx

Ideje za spomladansko preobrazbo balkona

V kolikor sodite med tiste srečnike oziroma srečnice, ki živijo v stanovanju z balkonom, si spomladi vzemite čas za spomladansko preobrazbo balkona in si v zavetju svojega doma pričarajte pravo zeleno oazo miru. Tu so idejej, kako urediti balkon oziroma teraso.

Le kdo si v toplih dneh ne želi preživeti vsake proste minute na prostem? To bo še lažje, če se odločimo za spomladansko preobrabo balkona oziroma terase, s katero si v zavetju svojega doma pričaramo zeleno oazo za sproščanje in druženje z družino in prijatelji. Za prijetno atmosfero bo dovolj že nekaj preprostih rešitev: svež premaz barve na ograji, inovativno razporejene lončnice, prebarvana paleta ali dve, živobarvne blazine, romantične sveče, mini zelenjavni vrt in domiselno izbrano vrtno pohištvo, ki je lahko tudi iz druge roke.

V galeriji si oglejte ideje, kako urediti balkon oziroma teraso.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.