fbpx

IFA 2017: Zeiss VR One Connect – najcenejša VR-zabava do zdaj

ZEISS VR One Connect – najcenejša VR-zabava do zdaj

Virtualna resničnost je bila do zdaj kar ‘drag špas’. Saj ne, da je realna resničnost kaj cenejša, a vseeno so orodja za vstop v virtualni svet morda eden od razlogov, da še večkrat ne vstopimo vanjo. A to se utegne zdaj spremeniti. Zeiss in Steam vesta, zakaj in kako! Na IFA 2017, ki bo potekala med 1. In 6. septembrom v Berlinu, nam bodo tudi razkrili še kakšno skrivnost.

Zeiss VR One Connect vam bo omogočil igranje mnogih VR-igric na SteamVR™. Svoj igričarski PC boste povezali z mobilnikom ter dvema upravljalnikoma ZEISS VR ONE Connect Bluetooth® ter vstopili v virtualni svet. Franz Troppenhagen, produktni manager pri Zeissu, pravi, da: “bodo v nasprotju s prejšnjimi VR-mobilnimi rešitvami zdaj informacije neposredno potekale od PC-ja do pametnega telefona”. Povezava s platformo SteamVR™ bo omogočala, da boste na mobilniku prvič lahko dostopali do najboljših igric. Na glavo si boste nadeli Zeissov VR One Connect in se potopili v virtualnost. Kot smo že omenili, vse to boste lahko storili za precej manj denarja, saj potrebujete najnovejše mobilnike iOS oz. Android s 4,7- do 5,5-palčnim zaslonom, ki ga nato vstavite v Zeissov VR One Connect, in to je to.

Cena za VR One Connect bo 129 evrov.

Galerija – ZEISS VR One Connect – najcenejša VR-zabava do zdaj

Dodatne Informacije

Več informacij:
zeiss.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!