fbpx

IKEA predstavlja kolekcijo igralnega pohištva IKEA Brännboll, ki se brezhibno zlije z moderno notranjostjo

Nov pristop k igralnim prostorom

IKEA Brännboll
Foto: Ikea

IKEA z novo kolekcijo IKEA Brännboll preoblikuje prostor igralcev videoiger, da postane bolj sprejemljiv in udoben tudi za družinske člane ali prijatelje, ki niso navdušenci nad igrami. Z izbiro svetlejših barv in multifunkcionalnega pohištva kolekcija briše meje med igralnim in dnevnim prostorom.

IKEA je znana po svojem skandinavskem oblikovanju, a z novo kolekcijo IKEA Brännboll se osredotoča na igralce, ki želijo svoje igralne postaje integrirati v vsakdanje bivalne prostore. Kolekcija vključuje 20 predmetov, od miz in stolov do različnih rešitev za shranjevanje in dodatkov, ki jih odlikujejo nežne barve, navdihnjene z uličnimi športi in athleisure trendi.

Foto: IKEA

Med najbolj zanimivimi kosi je zagotovo igralna postaja, ki se po uporabi zloži v sodobno omarico, kar omogoča, da se igralni prostor čudežno “skrije”, ko ni v uporabi. Tu je tudi zložljiv naslanjač, ki se raztegne v ležalnik, idealen za dolge ure igranja bojnih iger, in nihajni stol, ki se premika skupaj z gibanjem telesa za maksimalno udobje med igro.

Foto: IKEA

Poleg tega kolekcija ponuja napihljiv stol v obliki krofa z ujemajočim se taburejem, primeren za bolj sproščene igralne seanse, in premično stransko mizico z luknjičasto ploščo za prilagoditve, ki drži ročne naprave, igralne kontrolerje in celo košaro za pokovko.

Foto: IKEA

Cilj te kolekcije ni samo privabiti igralce, ampak ponuditi pohištvo, ki je privlačno tudi za tiste, ki v igrah ne uživajo. Tako se zdi, da IKEA z Brännbollom resnično sprejema idejo, da so igre za vsakogar in da je igralni prostor lahko del vsakega doma.

Foto: IKEA

Informacije o cenah in dostopnosti kolekcije še niso znane, a predvidena je za izid septembra letos. Več podrobnosti o natančnem datumu izdaje in razpoložljivosti bi lahko bilo razkrito v prihajajočih mesecih pred uradno izdajo. Ko se kolekcija Brännboll znajde na trgu, bo zagotovo pritegnila tako ljubitelje iger kot tiste, ki iščejo funkcionalno in estetsko pohištvo za svoj dom.

Foto: IKEA

Kolekcija Brännboll predstavlja svež veter v svetu igralnega pohištva in z njo IKEA znova dokazuje, da je mogoče estetiko in funkcionalnost združiti na načine, ki presegajo pričakovanja in ustvarjajo prostor, v katerem se lahko vsi počutijo kot doma.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.