iKuddle: pametno mačje stranišče, ki samodejno očisti iztrebke

Mačke se v večini primerov izkažejo za odlične družabnice, a lastnikom prav tako povzročajo nemalo preglavic – naj samo omenimo skrb za njihove iztrebke, ki v trenutku spremenijo vonj v vašem domu. Rešitev je pametno mačje stranišče iKuddle!

Mačje stranišče iKuddle se ponaša s samočistilnim sistemom, ki temelji na IR-senzorjih. Mehanizem svoje delo začne komaj po nekaj minutah, saj se tako prepriča, da je mačka že zapustila stranišče. Iztrebke samodejno prevali v poseben oddelek, v katerem se nahaja vreča. Z uporabo dišave na koncu poskrbi, da prostor ohrani prijeten vonj.

Z edinstvenim pripomočkom se lahko povežete preko omrežja Wi-Fi. Če želite napravi iKuddle ukazati, naj očisti stranišče, lahko to storite s pomočjo pripadajoče aplikacije. Na vas je le, da vrečo z iztrebki odvržete v smeti in v napravo namestite novo vrečo.

iKuddle vam hkrati ponuja informacije o tem, kako pogosto vaša mačka uporablja stranišče – te se bodo za uporabne izkazale predvsem takrat, ko boste sumili, da je zbolela.

Maloprodajna cena izdelka znaša 399 dolarjev (preračunano 297 evrov). Če se boste iKuddle odločili podpreti na Kickstarterju, ga lahko dobite že za 25 % manj denarja.

Galerija: iKuddle

Dodatne Informacije

Več infromacij:
ikuddle.com
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Februarska razprodaja najboljših pametnih telefonov 2021