fbpx

In Anxious Anticipation: občutki, ki nas prevevajo, ko se bliža neizbežno

In Anxious Anticipation

Ste se kdaj zadrli, ''pazi, vaza!'', ko ste videli, da se bliža neizbežno in bo nekdo s komolcem prevrnil vazo?. Se spomnite, kako vas je tedaj stisnilo pri srcu? Kaj pa, ko vam je jajce smuknilo iz rok in ste vedeli, da ga ne boste ujeli? Ali ko ste ponesreči izpustili balon, napolnjen s helijem, in ga poskušali ujeti? In Anxious Anticipation so vsi ti občutki, ki nas prevevajo, ko nas iz različnih razlogov stisne pri srcu. Gre za igrivo ilustracijo, ki nas nervira, istočasno pa s svojo estetiko pomirja.

In Anxious Anticipation je serija fotografij, ki na igriv način ponazarja občutke, ki nas prevevajo, ko se bliža neizbežno. Ko vidimo, da bo nekdo zbil kozarec, se zaletel v steklena vrata, se spotaknil … pa nimamo več moči, da bi to preprečili. Ko se nakremžimo in nas stisne pri srcu.

PREBERITE ŠE: Otroci, ”mojstri” skrivalnic

Te občutke sta v igrivi seriji zaobjela fotograf Aaron Tilley in režiser Kyle Bean.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kinfolk.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.