Izbor zanimivih domačih in tujih podcastov za preganjanje dolgčasa

Zadnjič posodobljeno: :

Preveri vroče domače in tuje podcaste, s katerimi boš zagotovo preganjal dolgčas in se ob njih neznansko zabaval!

Podcasti vsak dan postajajo vse bolj priljubljeni in poslušalcem nudijo zelo raznolike vsebine. Ne glede na vaš okus, boste zagotovo našli pravi podcast tudi zase in uživali v številnih zabavnih trenutkih.

Zakulisje

Podcast Zakulisje
Podcast Zakulisje

Če razmišljate o svoji poslovni poti in se želite kaj novega naučiti, je Zakulisje pravi podcast za vas. Alen Faljić vodi iskrene in sproščene pogovore z ljudmi, ki so uspešni na poslovnem področju. Pri pogovorih se poglobi v podjetnikovo osebno in poslovno zgodbo, kakor tudi specifična znanja, ki vam bodo nedvomno koristila.

alenf.com

Beatles City

Podcast Beatles City
Podcast Beatles City

Obožujete tako zgodovino kot glasbo? Potem je ta podcast pravi za vas. Ob petdeseti obletnici razpada priljubljene The Beatles skupine, je Liverpool Echo uvedel podcast o življenjskih zgodbah članov legendarne skupine. Slišali boste zgodbe iz zgodnjih dni The Beatles glasbene skupine, saj bodo z vami svoje spomine delili ljudje, ki so člane skupine poznali, preden so ti postali slavni. Dodatno, uživali boste lahko tudi v izjemni diskografiji.

podcasts.apple.com

Apparatus

Podcast Apparatus
Podcast Apparatus

Ste navdušeni nad tehnologijo, hkrati pa vas zanimajo mnenja “legitimnih” ljudi o aktualnih temah? Potem je slovenski Apparatus podcast popolna izbira za vas. Vsako drugo sredo vas čaka nov podcast, v katerih se Anže Tomić sproščeno pogovarja s svojimi gosti.

apparatus.si

The Harry Potter Series by J.K. Rowling

Podcast The Harry Potter Series by J.K. Rowling
Podcast The Harry Potter Series by J.K. Rowling

Porabite veliko časa za branje knjig in ste navdušeni nad zgodbami mladega čarovnika Harryja Potterja? Britanski igralec Jim Dale bo s svojimi odličnimi interpretacijami in epskimi zgodbami iz Hogwartsa poslušalce vrnil v otroštvo.

amzn.to

Drunk Women Solving Crime

Podcast Drunk Women Solving Crime
Podcast Drunk Women Solving Crime

Podcasti so tudi dober vir humorja. V omenjenem podcastu so komiki Hannah George, Catie Wilkins in Taylor Glenn združili moči – skupaj rešujejo detektivske primere in nepojasnjene skrivnosti. Gostijo številne goste, vključno z Joe Lyett, Rachel Parris, Katie Mulgrew in Katherine Ryan, ki ob kozarcu vina sodelujejo pri razreševanju detektivskih primerov.

play.acast.com

What To Watch on Netflix

Podcast What To Watch on Netflix
Podcast What To Watch on Netflix

Mnogi izmed nas trenutno raziskujejo širna pobočja Netflix platforme. Pravo serijo ali film je težko izbrati, zato včasih potrebujemo pomoč. Ta podcast s konstruktivnimi komentarji nudi priporočila serij in filmov ter vam bo olajšal odločitev o izbiri vsebine.

podcasts.apple.com

NAMIG: za poslušanje podcasta lahko uporabiš tudi brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds+, ki vključujejo 2-sistemske zvočnike z zvokom AKG, z bogatimi visokimi toni in globokim basom.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Danes bosta na nebu jagodna luna in lunin mrk: nočni spektakel, ki ga ne želiš zamuditi