Prenosni pralni stroj Drumi.
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Če imate majhno stanovanje ali ne želite kampirati v tako zelo primitivnih razmerah, je prenosni pralni stroj Drumi idealna rešitev. Podjetje Yirego pa ni pripravilo samo kompaktni pralni stroj, pač pa takšnega, ki za svoje delovanje ne potrebuje elektrike. Boben namreč poganjamo kot kolovrat, s pritiskanjem noge na pedalo.Visok vsega 56 centimetrov lahko drži do 10 litrov vode, uporabniku pa omogoča, da opere šest do sedem kosov oblačil naenkrat.

Yirego Drumi
120€
Yirego

Drumi, ki so ga pripravili pri podjetju Yirego, je prenosni pralni stroj, ki za delovanje ne potrebuje elektrike, ne generatorja in ne sonca, da nahrani njegove sončne celice. Dvignete plastični pokrov, nalijete detergent za pranje perila, ga zalijete z vodo ter začnete pritiskati na nožno pedalo. Ko je zadeva končana, vodo izčrpate z enim samim pritiskom na poseben gub. Stroj bo tedaj pod seboj naredil ”lužico”, zato ga postavite nekam, kamor bo tekočina lahko odtekla.

PREBERITE ŠE: Žepni pralni stroj po imenu Scrubba

Zaradi svoje majhnosti Drumija zlahka vzamete s seboj na pot in ga pospravite v prtljažnik skupaj s spalnimi vrečami in šotorom, z že okoli petimi litri vode lahko z njim operete za več dni umazanega perila. In brez skrbi, za poganjanje bobna ne rabite imeti vrhunske kondicije. Drumi pa je tudi odlično darilo staršev za njihovega otroka, ki živi v dijaškem ali študentskem domu. Prednaročilo zanj lahko oddate tu: yirego.com, po denarnici pa vas bo udaril s 120 evri. Nanj boste morali sicer počakati do julija 2016, zato upajte, da vaš dijak/študent ali dijakinja/študentka do takrat že ne maturira oziroma diplomira.

Zdaj pa preverite še, kako zadeva deluje v praksi:

cover Slovenski ležalnik Leano: Sožitje v preprostosti Ikea Hacka “Ikea Hacka”: Ikeina kuhinjska revolucija 2025 3D možgani Domiselni podstavki za kozarce, iz katerih sestavimo 3D možgane Zunanji bivalni prostori postajajo vse bolj podobni notranjim. Trend: Kakšno vrtno pohištvo je moderno leta 2015 ·