Kolesarska zavorna luč Fabric FLR 30
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · šport

Večina zadnjih svetilk oz. luči za kolo ima funkciji svetenja in utripanja, Fabric FLR 30 pa je tudi zavorna luč, ki druge udeležence v prometu opozarja na to, da zmanjšujete hitrost.

Fabric FLR 30
37 €
Fabric

Poskrbite za dodatno varnost na kolesu in si omislite zavorno luč za kolo Fabric FLR 30, kakovostno svetilko, ki nudi 30 lumnov močan snop svetlobe. Ker ima vgrajen merilnik pospeškov, beleži hitrost in v primeru zmanjševanja hitrosti poveča svetilnost.

PREBERITE ŠE: Photive – prenosna kolesarska svetilka, ki je tudi zvočnik

Zavorna luč za kolo Fabric FLR 30 vas ne naredi zgolj bolj vidne in s tem bolj varne v temi ali ob zmanjšani vidljivosti, ampak druge udeležence v prometu opozori na to, da spreminjate hitrost. Polnimo jo prek USB-vhoda, njena baterije pa zagotavlja od 8 do 12 ur avtonomije. Namestite jo lahko na katerokoli del kolesa. Vaša je že za 37 evrov.

Galerija – zavorna luč za kolo Fabric FLR 30:

Kolesarska zavorna luč Fabric FLR 30Odpri galerijo

Klimatska naprava Samsung Wind-Free Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha Pohištvo Wakufuru Wakufuru – pohištvo, ki absorbira zvok in prinaša mir za mizo v glasnih okoljih Za boljši spanec: Pametno pokrivalo za žimnico Eight Sleep Tracker Za boljši spanec: pametne rjuha Eight Sleep Tracker Kopalniške brisače Onsen Brisače Onsen – kopalniške brisače, ki se sušijo same · · · · ·