Kolesarska torba za obleke Classic 2.0 Garment Pannier
Utrip mesta · svet po moško

Naj se kolesarjenje v službo sliši še tako fantastično, predstavlja kar nekaj izzivov. Eden izmed teh je vožnja v obleki. K sreči je tu potovalna torba za obleke, prirejena posebej za kolo znamke Two Wheel Gear in namenjena posebej poslovnežem, ki se želijo na delo prevažati s kolesom in pri tem ne tvegati zgubane, umazane ali prepotene obleke.

2 Wheel Gear Classic 2.0 Garment Pannier
235 €
2 Wheel Gear

Marsikateri poslovnež bi se želel na delo prevažati s kolesom, a mu službeni oblačilni predpisi, ki zapovedujejo brezhibnost od glave do pet, to preprečujejo. Kolesarska torba za obleke znamke Two Wheel Gear to težavo elegantno reši, kot jo med potovanjem z avtomobilom, letalom, vlakom ali avtobusom rešijo klasične potovalne torbe oz. vreče za obleke.

PREBERITE ŠE: 13 obveznih modnih dodatkov vsakega moškega

Na pot s kolesom se lahko tako odpravite v ohlapnejših in kolesu prijaznejših oblačilih, medtem ko obleka varno potuje v kolesarski torbi za obleke, nameščeni na prtljažniku, in tako ostane nedotaknjena. V kolesarski torbi za obleke je sicer prostora tudi za ostale modne dodatke, kot so čevlji, kravata ipd., prav tako pa se je našel prostor za druge poslovne pripomočke, denimo prenosnik (največ 15-palčni). Torba je vodoodporna in z dodatno fluorescenčno dežno prevleko, rezervirano za hude nalive.

Kolesarska torba za obleke Classic 2.0 Garment PannierOdpri galerijo
Nogavice, ki ti polepšajo dan. 13 obveznih modnih dodatkov vsakega moškega Lazareth – LM 847 Lazareth LM847 Quad – motocikel iz pekla 2_1000_500 Darilo za dekle: 10 daril, ki si jih na skrivaj želi tvoje dekle Kaj mu podariti za božič? Darilo za fanta: 10 daril, ki si jih na skrivaj želi tvoj fant · ·