Nosiboo
Utrip mesta · otroci

Ko dva očeta, sicer inženirja, obupata nad izdelki za čiščenje malih noskov, razvijeta nosni aspirator po meri za svoje (in vse druge) malčke.

Nosiboo Nosni aspirator Nosiboo
135€
Nosiboo

Gre za napreden nosni aspirator Nosiboo, katerega inovativna sestava se razlikuje od sorodnih pripomočkov. Če izvzamemo oblikovni vidik – Nosiboo je prejel mednarodno nagrado za oblikovanje – uporaba vakuuma in zraka pri tem aspiratorju hkrati zmanjšuje nabrekle nosne sluznice ne le v zunanji nosni, temveč tudi v čeljustno-sinusni votlini. Patentirana Colibri šoba omogoča nastavljivo in močno sesanje, poleg tega pa v celoti zadrži izsesane izločke nosne sluznice, zaradi česar je naprava enostavna za čiščenje. Izdelek je enostaven za uporabo, tih in prenosen. Testiran je z najzahtevnejšimi evropskimi standardi, da lahko zagotavlja najboljšo učinkovitost in varnost. Nosiboo poskrbi za čiste male noske in za veselje naših malčkov.

NosibooOdpri galerijo
mali junaki_1 Mali junaki so knjige, v katerih nastopajo naši malčki Navihani Bram_2 Kino vrtiček na Ptuju: Navihani Bram iiiiiiiiii BoobeeFoodee – gurmanstvo za malčke 414141 Igralnice s Piko Nogavičko