Zložljiv lonec X-Pot
Utrip mesta · dom

Zložljiva postelja, stoli, ležalniki, miza, omarica,… ko gremo kampirati, skušamo vzeti sabo čim več stvari, ki so zložljive, ki bodo med potovanjem zasedle čim manj prostora. A kaj, ko imamo potem kuhinjsko posodo, predvsem lonce, ki so prostorsko izjemno potratni. No, če si omislite X-Pot znamke Sea to Summit, lahko na seznam zložljive kamp opreme dodate tudi lonec, ki se zloži na velikost frizbija.

Sea to Summit X-Pot
45€
Amazon

Zložljiv lonec X-Pot, pod katerega se je podpisala proizvajalec Sea to Summit, je prenosna posoda, ki se iz velikosti frizbija preoblikuje v lonec ”naravne velikosti”. Njena fleksibilnost gre na račun silikonske zgradbe, ki je odporna na vročino, dno iz čvrstega anodiziranega aluminija pa omogoča, da lahko z njim kuhamo na direktnem ognju ali na plinskem štedilniku.

Posoda ne vsebuje BPA (Bisfenola A), njena pokrovka pa služi tudi kot cedilo. Tudi ročaji niso le ročaji, saj ob klasični vlogi (to igrajo, ko je meh raztegnjen) igrajo še vlogo zaponke in sicer, ko je posoda stisnjena.

PREBERITE ŠE: Novel – zložljiv grelnik vode in kotliček

Lonec X-Pot je na voljo v treh velikostih, 2,8-litrsko verzijo pa na Amazonu dobite za preračunanih 45 evrov.

Zložljiv lonec X-PotOdpri galerijo
cover-ecocapsule Ecocapsule – samozadostna mobilna hiška na veter in sonce Gugalnik NANA Sodobni gugalnik za moderne mamice Napihljivi šotor Heimplanet Fistral Heimplanet Fistral – napihljiv šotor s katerim se boste zlili z okolico giant-indoor-cushion-man_1024x1024 Sodobno zunanje vrtno pohištvo Lujo · ·