fbpx

Japonski trik za zavijanje daril si je ogledalo več kot 11 milijonov ljudi: to je najpomembnejši korak!

Zadnjič posodobljeno: :

Bliža se sezona obdarovanja in zdaj je pravi čas, da se naučimo zavijati darila na japonski način.

Medtem ko vsi nestrpno odstranjujemo okrasni papir, ne glede na to, koliko smo stari, je zavijanje daril običajno počasnejše in včasih celo utrudljivo. Če se prepoznate v tem opisu, imamo za vas rešitev, ki vam lahko olajša zavijanje daril v prihodnosti. V tem vam namreč ni treba biti vešči, saj je dovolj, da uporabite trik, ki prihaja k nam z Japonske in se nanaša na velikost papirja. V naslednjih minutah si oglejte, kako je to videti v praksi.

Video, ki si ga boste kmalu imeli priložnost ogledati, je vzbudil veliko pozornosti, temu pa govori v prid več kot 11 milijonov ogledov. V samo 15 sekundah je dekorativni papir pripravljen na zavijanje in kot smo že omenili, je prvi korak najpomembnejši. V nasprotnem primeru lahko tisti, ki mu je darilo namenjeno, zlahka opazi gube na papirju, ki lahko pokvarijo celoten vtis. Verjamemo, da se strinjate s to tezo, zato se potrudite, da osvojite ta preizkušen recept, ki vključuje 3 koščke lepilnega traku in 3 gube na zavijalnem papirju. Seveda je treba enako pozornost nameniti tudi izbiri darila, kar pa seveda zahteva veliko več časa.

Prepuščamo vas videu, za katerim stoji trgovska veriga Takashimaya, in za katerega iskreno upamo, da vam bo služil. Tri, dva, ena, gremo …

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!