fbpx

Ugotovite, katera skladba je bila najbolj priljubljena tistega dne, ko ste se rodili

Spletna stran vam bo poleg glasbenega časovnega stroja pokazala, kateri film je bil najbolj priljubljen na vaš rojstni dan, lahko pa se potopite v kup drugih informacij in tako odkrijete, katera božična pesem je bila največji hit tistega leta.

Včasih nas popade neizmerna radovednost in si preprosto želimo ugotoviti, kateri so bili glasbeni hiti tistega leta, ko smo se rodili. Playback.fm ima že nekaj let zabavno stran, na kateri lahko vidite, katera skladba je resnično izstopala na dan vašega rojstva in bila številka ena.

Če želite izvedeti, morate na Playback.fm vnesti svoj datum rojstva, v našem primeru pa je leta 1987 prevladovala skladba La Bamba izvajalcev Los Lobos.

Informacija, ki jih boste morda želeli vedeti malo manj in vam jo stran prav tako ponuja, je skladba, ki je bila največji hit na tisti dan, ko naj bi bili spočeti (če seveda upoštevam, da je nosečnost vaše mame trajala natanko devet mesecev). Tako kot v zgornjem primeru se bo tudi tukaj na strani pojavila povezava YouTube do te pesmi.

Spletna stran vam bo poleg glasbene časovnice pokazala tudi, kateri film je bil najbolj priljubljen na vaš rojstni dan. V našem primeru je bil torej najbolj priljubljen film Usodna privlačnost (Fatal Attraction), Playback.fm pa vam prav tako pokaže, če vas seveda zanima, kolikokrat ste si film lahko ogledali od svojega rojstva do danes.

Spletno mesto ponuja priložnost, da se potopite v celo vrsto “največjih hitov” iz pop kulture, tako lahko na primer tudi vidite, katera božična pesem je bila najbolj priljubljena tistega leta. Leta 1987? Hazy Shade Of Winter (From Less Than Zero) zasedbe Bangles.

Dodatne Informacije

playback.fm

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!