Tipi moških, ki niso primerni za zakon

Zadnjič posodobljeno: :

"Ženske ljubijo kolikor morejo, moški pa kolikor hočejo." - Gefraut

Od vidno ranjenih, ki vam s svojim trpljenjem zlomijo srce in v vas zbudijo materinski nagon, da morate za njih skrbeti, do očitnih pustolovcev, v katere se zaljubite, saj je z njimi vse tako enostavno in vznemirljivo. Kakšni so znaki moškega, ki ni primeren za zakon in s katerimi nimate kaj iskati, če iščete stabilno zvezo, ki se razvija in traja?

Pomagaj mi, dokler ne bom pripravljen

Potrebuje vas, kakor zrak, ki ga diha. Pravzaprav, ne potrebuje točno vas, ker bo zadostovala vsaka steklenica s kisikom. Pravzaprav vas sploh ne vidi, ste ortopedski pripomoček, servis za njegove težave, ki so številne, nerešljive in zaskrbljujoče.

Moški, ki potrebuje pomoč, je ukoreninjen v svoji negotovosti. In to je trdna močna korenina, čeprav se vam zdi, da jo bo najmanjši veter izruval in odpihnil. Ni tako trden, kakor je žilav in se razteza v globino. Širi se v nešteto žil, povezanih v temi notranjega podzemlja z drugimi neštetimi žilami.

Nenehno potrebuje nežen dotik ženske roke, sočutje in tolažbo na vseh področjih življenja. Dali mu boste denar, odpeljali njegovo mamo k zdravniku, ga držali za roko in se trudili, da bi mu olajšati in polepšati življenje v vseh pogledih.

Dokler se ne bo uprl, ker ste preveč materinska, ker želite več, kakor tisto, kar vam je sposoben dati. In, ker ste tako zoprni v svojih prizadevanjih, da bi iz njega naredili moškega. S tem ga žalite, mar ni moški? Ali ga niste imeli radi in ga sprejeli takšnega kot je? Zakaj ga silite, da se spremeni? Zakaj ga nadzirate? Ne zdrži več. Želi si le, da ostane sam. Neverjetno, kajne? Še bolj neverjetno je, kolikokrat ste padli v isto past.

“Pomagaj mi, dokler ne bom pripravljen.”

Povem ti, kar si želiš slišati

To je zvit moški, ki je v ženski prebudil potrebo, da verjame v obljube (ni bilo težko) ter je zelo radodaren in velikodušen, ko gre za obljube. Leta vas bo zavajal, razpravljal bo z vami o prihodnosti. Načrtovala bosta skupna potovanja, na katera nikoli ne bosta šla. Poroko, ki je nikoli ne boste organizirali. Skupaj bosta izbirala imena za otroke, ki jih nikoli ne bosta imela.

Dokler bo trajal čarobni učinek njegovega glasu, ki vam nenehno govori, da si želi, se strinja, se veseli, komaj čaka in seveda si želi enako kot vi, boste čakali, da bo eno od njegovih del opravičilo njegove radodarne izjave – da bo izpolnil obljubo.

Lahko ste trmasti in čakate leta in ter postanete sarkastični, zagrenjeni in jezni. Lahko pa mu postavite ultimat in mu določite roke, a vse kar vam bo s tem uspelo je, da bo izginil – z obljubami, da vas pokliče jutri.

Imam toliko dela

Nikoli mu niste na prvem mestu, in to morate razumeti, vi morate čakati v vrsti. Zadolžil se je in mora vrniti denar, preden začne karkoli načrtovati z vami, ker so to resne stvari. Ne želi si ustvariti družine, dokler ne bo na svojem. Samo, da dokonča hišo, ostala so samo še notranja dela, in seveda ne morete najeti stanovanja, ker se ne bo odrekel urejanju hiše, saj je to vaš prihodnji dom, bodite potrpežljivi (še dvesto let).

Zdaj še ni trenutek, dokler ne utrdi svojega položaja v službi, poleg tega pa ste tu, da ga podpirate pri njegovih ambicijah in gradnji kariere. In zdaj še zdaleč ni pravi trenutek, ker je vse povsem nestabilno in zelo verjetno bo izgubil službo.

Njegovi izgovori so zelo prepričljivi in ​​razumski, in ko začne z logiko zatre vaše upe in želje, se počutite kot razvajena ženska, ki samo nekaj išče in komaj čaka in čaka, da pride na vrsto. Ker vam želi dati vse, kar si zaslužite, samo ne sedaj, nekoč, nikoli ali ne razumete?

“Imam toliko dela.”

Sprosti se in uživaj, živiš samo enkrat

To je dobro sporočilo. A tega načela se drži pri 17., pa tudi pri 37. in 57. letu. Kam se vam mudi? Na voljo ima ves čas sveta, življenje pa je tako zanimivo in toliko vsega je potrebno izkusiti, preden se zaveže in pristane na rutino, in seveda, da mu vse te stvari postanejo dolgočasne.

Z njim je vse vznemirljivo, enostavno in mogoče. Je hiter, odloči se v enem trenutku, v naslednjem pa ukrepa. Preselil se bo v drug kraj tako enostavno in brez težav, kakor si vi spremenite barvo las. Vsako delo, ki ga opravlja, je trenutno in ne ve, kam ga bo vodila cesta.

In vedno je pripravljen na pot. Pozna veliko zanimivih ljudi, kamor koli gre, prinese s seboj vzdušje navdušenja in dogajanja. Je neskončno šarmanten in nikoli ne ostane na enem mestu tako dolgo, da bi nekdo mislil, da je parazit, ki s svojim duhom in vedrino dobi gostoljubje, pomoč in podporo, kadarkoli ga potrebuje.

Ženske ga imajo rade in mu poskušajo slediti, vendar mu ne morejo, saj vedno za seboj zbriše vse sledi in zbeži. Tudi, ko vas zapusti, razlaga, da se ni pripravljen zavezati za vedno, dokler ne uresniči kopice zanimivih načrtov (o katerih bo govoril z bleščanjem v očeh in žalostnim nasmehom na ustnicah). Ne morete ga sovražiti, ker tako očitno verjame v to, kar govori.

Resnica je, da ste ga dolgočasili, saj se prej ali slej vsega naveliča – tu je začasno in se na poti se poskuša čim bolj zabavati, takšen je njegov življenjski slog.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 stvari, ki delajo ljubimca, o katerem sanja vsaka ženska