fbpx

Jesenski barvni trendi v manikiri (2022)

Foto: envato

Poletje se je poslovilo in s spreminjanjem letnih časov se spreminjajo tudi barvne palete, v garderobi, pa tudi na nohtih.

Julie Kandalec je napovedala najbolj trendi barve lakov za nohte za jesen 2022.

Čeprav trdi, da se nekateri odtenki, kot je bordo, nosijo vse leto, obstajajo nekateri trendi, ki so v določeni sezoni bolj priljubljeni.

Spodaj izveste, katerih 7 barv nohtov bodo najbolj “in” to jesen.

1. Temni espresso

To jesen bodo ljubiteljice manikire oboževale paleto rjavih barv od bež, preko karamele in čokolade, do odtenka espressa.

Jesen je tu. Foto: Bryony Elena / Unsplash

2. Barva biserov

Lepotni strokovnjaki napovedujejo različne različice te barve – na primer bolj intenzivne, biserne različice ali temnejše odtenke, ki se lesketajo.

3. Bordeaux

Medtem ko smo še nekaj mesecev nazaj nosili živo rdečo, je zdaj čas za vinsko obarvane nohte. Ta barva se odlično poda k jesenskim kombinacijam in ima večno eleganco.

Modrina kavbojk na nohtih. Foto: Anna Kumpa / Unsplash

3. Barva kavbojk

Kavbojke so se vrnile v must have oblačilo jeseni, zaradi tega bodo tudi nohti zasijali v najlepšem, zamolklem odtenku modre.

5. Karamela

Karamelna barva je idealna za tiste, ki si želijo nevtralno, naravno, a elegantno barvo nohtov, ki se poda k vsem outfitom.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.