JIVR Bike na Kickstarterju – električno kolo brez verige, ki se zloži v štirih korakih

Zadnjič posodobljeno: :

JIVR Bike je mestno električno kolo, ki je brez verige, se zloži in omogoča tako imenovano iBeacon tehnologijo, ki temelji na Bluetoothu. JIVR Bike tako zagotavlja vse prednosti kolesarjenja brez, da bi bilo potrebno sklepati kompromise z življenjskim slogom. JIVR Bike trenutno zbira sredstva na Kickstarterju.

Osnovne Informacije
Znamka

JIVR Bike

Model

Cena

2072€

Trgovina

JIVR

JIVR Bike vključuje elemente najnovejše tehnologije. Kolo namesto verige poganja posebej razvit prenosnik moči – ta se skriva v okvirju kolesa in se lahko uporabi kadarkoli si želimo navadnega poganjanja kolesa. JIVR Bike poganja električni motorček, ki z enim 90-minutnim polnjenjem uspešno prevozi 30 kilometrov, doseže pa hitrost do 32 kilometrov na uro. Ko prispemo na željeno lokacijo, kolo zlahka v štirih korakih zložimo in pospravimo. Tehta namreč manj kot 15 kilogramov.

Kolo JIVR Bike
Kolo JIVR Bike

JIVR Bike pa je zraven iBeacon tehnologije, ki jo poganja Kontak.io in zazna vse pametne naprave (vključno z novo pametno uro Apple Watch), med drugim kompatibilen tudi s pametnim telefonom. Tega lahko vklopimo v krmilo, pogledamo koliko kilometrov smo prevozili, koliko kalorij porabili, uporabimo pa lahko tudi GPS ter si tako pomagamo skozi mesto.
JIVR Bike trenutno zbira sredstva na Kickstarterju. Maloprodajna cena kolesa je okoli 2072 evrov.

PREBERITE ŠE: RAIOOO – leseni električni urbani tricikel

Dodatne Informacije

Več informacij:
jivrbike.com in www.kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Renault Megane eVision