JYSK kolekcija pomlad/poletje 2021 za opremo teras in balkonov

Nova kolekcija JYSK opreme za terase in balkone daje poudarek lesu, ta pa z uporabo recikliranih materialov dobi mehkejšo, nežnejšo obliko. Prepoznavna je prevlada ročnega dela z izraženo strukturo in priljubljenim obrtniškim izgledom na skandinavski način.

V barvni shemi Bprevladujejo naravni elementi, kot so zemlja, voda in nebo. Prevladujejo odtenki modre in zelene, ki spominjajo na skandinavsko poletje, medtem ko dajejo zemeljski toni vtis realnosti.

Dizajnerski trendi v linijah Infusion in Mindful Garden

V naši potrebi po izključenosti in miru linija Infusion združuje najboljše elemente iz narave. Dizajn posnema naravo z združitvijo surovih tekstur in organskih oblik. Bivalni prostori se spremenijo v mirna mesta, ki zagotavljajo oddaljenost in mir, stran od vrveža vsakdana. V svojem okolju iščemo stvari, ki se jih lahko dotaknemo in začutimo, da se z njo združimo.

Mindful Garden linija pa navdušuje s svojim pozitivnim in odprtim pristopom k novemu. Večinoma se vračamo k rožam, v kombinaciji s travo pa v neukročenih kompozicijah dosežemo presenetljivo izkušnjo. Sprostitev diskretnega vrta je ravno kontrast urbanim industrijskim elementom. V tej sezoni nas čakajo funkcionalni kosi pohištva, ki varčujejo s prostorom, in sodobne trajnostne rešitve, ki zagotavljajo impresiven ambient za pravi “hygee” na prostem.

Nova kolekcija vrtnega pohištva je že na voljo v vseh trgovinah JYSK po vsej Sloveniji in tudi v spletni trgovini JYSK.

Dodatne Informacije

jysk.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čudovite ideje za dekoracijo doma z rastlinami