fbpx

JYSK kolekcija pomlad/poletje 2021 za opremo teras in balkonov

Nova kolekcija JYSK opreme za terase in balkone daje poudarek lesu, ta pa z uporabo recikliranih materialov dobi mehkejšo, nežnejšo obliko. Prepoznavna je prevlada ročnega dela z izraženo strukturo in priljubljenim obrtniškim izgledom na skandinavski način.

V barvni shemi Bprevladujejo naravni elementi, kot so zemlja, voda in nebo. Prevladujejo odtenki modre in zelene, ki spominjajo na skandinavsko poletje, medtem ko dajejo zemeljski toni vtis realnosti.

Dizajnerski trendi v linijah Infusion in Mindful Garden

V naši potrebi po izključenosti in miru linija Infusion združuje najboljše elemente iz narave. Dizajn posnema naravo z združitvijo surovih tekstur in organskih oblik. Bivalni prostori se spremenijo v mirna mesta, ki zagotavljajo oddaljenost in mir, stran od vrveža vsakdana. V svojem okolju iščemo stvari, ki se jih lahko dotaknemo in začutimo, da se z njo združimo.

Mindful Garden linija pa navdušuje s svojim pozitivnim in odprtim pristopom k novemu. Večinoma se vračamo k rožam, v kombinaciji s travo pa v neukročenih kompozicijah dosežemo presenetljivo izkušnjo. Sprostitev diskretnega vrta je ravno kontrast urbanim industrijskim elementom. V tej sezoni nas čakajo funkcionalni kosi pohištva, ki varčujejo s prostorom, in sodobne trajnostne rešitve, ki zagotavljajo impresiven ambient za pravi “hygee” na prostem.

Nova kolekcija vrtnega pohištva je že na voljo v vseh trgovinah JYSK po vsej Sloveniji in tudi v spletni trgovini JYSK.

Dodatne Informacije

jysk.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.