Foto: Freepik

Glasni in nestrpni: astrološka znamenja, ki sovražijo zastoje na cestah

Zadnjič posodobljeno: :

Vas nekdo zmerja iz avtomobila? Zagotovo je eden izmed njih.

Vožnja z avtomobilom je lahko pomirjujoča, dokler ne naletite na spodaj navedene astrološke znake, ki sovražijo gnečo na cestah. Nekateri svojo jezo prenesejo na nedolžne voznike, ki jih motijo s svojo vožnjo ali pa so samo pristali z njimi v gneči.

Nekatera astrološka znamenja preprosto ne prenesejo gneče in ne morejo ostati mirna, ko opazijo kolone avtomobilov pred seboj.

1. Oven

Edino, s čimer se nestrpni oven spoprijema težje kakor z zastoji, so slabi vozniki, ki mu prekrižajo pot. Čeprav so ovni v kriznih razmerah na splošno stabilni, jih bodo zastoji maksimalno razdražili, ker jim ni jasno, zakaj ljudje ne morejo pravilno in dovolj hitro voziti. Še posebej težko prenašajo zastoje, če so na sovoznikovem sedežu, zato jim prepustite volan, če le pokažejo voljo do vožnje. Tako bo vsem lažje.

Če se znajdete v zastoju, upamo, da jih ne srečate.

2. Devica

Pripadnike tega znamenja med vožnjo uničuje natančnost. Saj je zanje pomembno, da pravočasno pridejo tja, kamor potujejo. Ne marajo, da jih morajo drugi čakati ali, da so v položaju tistega, ki čaka. Zato jih prometni zastoji iz tihih in spodobnih voznikov pogosto spremenijo v zelo jezne in glasne udeležence v prometu, ki vam bodo brez obotavljanja pokazali nekaj ne prav vljudnih kretenj.

3. Škorpijon

Škorpijoni dejansko uživajo v gneči na cesti, ker jim daje priložnost, da so nepremišljeni, glasni in se prepirajo s prvo žrtev, ki jim pride na pot. Če skozi okno avtomobila opazite, da se nekdo močno prepira z drugimi vozniki in jih obmetava z vročimi komentarji, je velika verjetnost, da gre za ognjenega škorpijona, ki zaradi vseh ostalih težav, ki ga trenutno motijo, izkoristi priložnost, da iz sebe razstreli vso negativno energijo na nič slutečo cesto in voznike na njej.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!