Kabina za samonanos kreme za sončenje

Kabina za samonanos sončne kreme SnappyScreen

Ste vedeli, da večina ljudi kreme za sončenje sploh ne zna pravilno uporabljati? Brez sončne kreme si več ne znamo predstavljati poletja, saj nas ščiti pred vse bolj nevarnimi sončnimi žarki ter posledično opeklinami in kožnim rakom. Kljub njeni življenjsko pomembni vlogi pa znanstveniki presenetljivo ugotavljajo, da si kreme dejansko ne znamo pravilno nanesti. Morda pa bo to znanje v prihodnosti odveč, če se bo prijela ideja podjetja SnappyScreen, ki je izdelalo posebno kabino za nanos sočne kreme brez dotikanja.

Nedavno smo se podučili, kolikokrat dnevno se je treba namazati s kremo za sončenje, če smo več ur izpostavljeni soncu, tokrat pa si poglejmo, kako nam v prihodnosti morda ne bo več treba prositi partnerja ali prijatelja, da nas namaže po hrbtu oziroma delih telesa, do katerih sami težko sežemo.

Mazanje s sončno kremo še nikoli ni bilo tako preprosto.
Mazanje s sončno kremo še nikoli ni bilo tako preprosto.

SnappyScreen je namreč predstavil posebno kabino za nanos sončne kreme z razprševanjem, kjer nam za nanos ni treba storiti praktično ničesar.

PREBERITE ŠE: Krema za sončenje – kolikokrat na dan se moramo namazati s kremo za sončenje?


Stopite v kabino, izberete zaščitni faktor (15, 30 ali 40), vnesete telesno višino in si nadenete očala za enkratno uporabo. Kabina vas začne počasi vrteti in medtem enakomerno po celem telesu, od glave do pet, nanaša kremo za sončenje. Vse skupaj vam vzame 10 sekund!

Kabina za samonanos sončne kreme SnappyScreen.
Kabina za samonanos sončne kreme SnappyScreen.

SnappyScreen želi svoje kabine postaviti na plažah in kopališčih, podobno kot tam stojijo tuši. Zaščita pred soncem in škodljivimi UV-žarki še nikoli ni bila tako preprosta, temeljita in hitra hkrati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia z novimi člani družine pametnih telefonov: Xperia 1 III, Xperia 5 III in Xperia 10 III