fbpx

Kaj morate storiti, da bo vajina zveza trajala – glede na vaše horoskopsko znamenje

Foto: envato

Verjetno ste do zdaj že nekajkrat preverili, katera horoskopska znamenja se ujemajo z vašim. Pa ste kdaj prebrali, kako ga ohraniti?

Prvi zmenek se zlahka spremeni v drugi zmenek, vendar se ne zgodi pogosto, da se tretji ali četrti zmenek spremeni v romantično razmerje.

Oven

Zgodi se, da ste včasih preveč trmasti in partnerja odrivate od sebe s tem, da morate vedno imeti prav. Če želite ohraniti ravnotežje, morate včasih popustiti in pustiti partnerju, da zmaga. Ni potrebno, da imate zadnjo besedo.

via GIPHY

Bik

Ste miren, močan tip osebnosti, vendar ne pokažete vedno, kako se počutite in kaj želite. To bi morali spremeniti. Pogovorite se s svojim partnerjem in mu povejte, kako se počutite, da boste lahko našli skupni jezik. Ne pozabite, da nihče ne more brati misli.

Dvojčki

Znani ste po tem, da radi govorite. Ne glede na to, ali gre za klepet v živo ali pošiljanje sporočil, ste radi v stiku s partnerjem, a včasih je to lahko preveč. Včasih se morate nekoliko omejiti in dati partnerju prostor.

via GIPHY

Rak

Že od samega začetka razmerja se dajete 100%. Takoj ste pripravljeni storiti vse, kar je potrebno za vašega partnerja. Ko začnete romantično razmerje, morate dozirati svojo pozornost, saj lahko tako odženete nekoga, ki bi lahko bil potencialno z vami.

Lev

Levi so radi zvezde in v središču pozornosti, zato včasih mečejo senco na svojega partnerja, ki se morda počuti zapostavljenega. Dovolite partnerju, da je v središču pozornosti in dogajanja, pokažite mu, da znate obvladovati svoj ego.

via GIPHY

Devica

Device se preveč osredotočajo na podrobnosti in na majhne težave, ki se v njihovi glavi zdijo zelo resne in velike. Razumeti morate, da če se vaša simpatija ne odzove na vaše sporočilo, to ne pomeni, da vas zanemarja. Naučiti se morate zaupati partnerju in mu dovoliti, da vam pokaže, da ceni vaše zaupanje.

Tehtnica

Tehtnicam se pogosto zgodi, da začnejo razmišljati in delovati kot njihov partner. To počnejo povsem nezavedno tako, da na primer začnejo imeti radi enako hrano kot partner ali imajo enake hobije. Na to morate biti pozorni, ne smete izgubiti svoje osebnosti, ker ste z nekom v romantičnem razmerju.

via GIPHY

Škorpijon

Ko se v nekoga zaljubite, so vaši občutki intenzivni in močni. Ste strastni in želite partnerju to strast pokazati takoj, zaradi česar se lahko na začetku počuti prestrašenega. Pustite partnerju, da je malo sam, da vas začne pogrešati, ni treba, da ste ves čas skupaj.

Strelec

Strelci so svobodomiselni in zanje je vezanje lahko problem. Ko se odločijo zavezati – je to dogodek , ki ga ne počnejo pogosto. A da bi ohranili odnos z določeno osebo, se morate dovolj odpreti in pustiti drugi osebi, da potujeta skupaj.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi so navajeni imeti nadzor in držati vajeti. Ko se zaljubijo in ko spoznajo, da niso več sami, pričnejo nadzorovati odnos in partnerja. Kozorogi morate razumeti, da vam ni potrebno imeti vedno stvari pod nadzorom.

Vodnar

Vodnarji uživajo v pristnosti in si vedno želijo, da je njihov romantični odnos poseben. Ne marajo ničesar, kar je običajno. Vodnarji morajo paziti, da svojih partnerjev ne prestrašijo z impulzivnim početjem samo zato, ker jim je dolgčas.

via GIPHY

Ribi

Ribe so vedno v svojem svetu, fantazirajo in imajo burno domišljajo. Zaradi tega pogosto ustvarjajo določene podobe drugih, ki niso realne. Dovolite partnerju, da je del vaših načrtov, ne izključujte ga.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!