fbpx

Kaj oblika tvoje roke pove o tvoji osebnosti?

Kaj oblika tvoje roke pove o tvoji osebnosti? Nekateri raziskovalci pravijo da mnogo, spet drugi so mnenja, da takšno napovedovanje ni možno. Kaj verjamete vi, je povsem vaša odločitev. Pripravili smo vam članek o tem, kaj pet različnih oblik dlani pove o osebnostih posameznika. Morda se boste tako lažje odločili.

Kaj oblika tvoje roke pove o tvoji osebnosti? Raziskovalci so pri tem neenotni. V članku si lahko preberete eno izmed teorij. Oblike roke so poimenovane po temeljnih elementih.

Zemlja

Ljudje s takšno dlanjo imajo široke dlani in prste. Ti ljudje so po naravi nežni, hvaležni in skromni. So zelo prizemljeni in cenijo svoje korenine. S precejšno lahkoto se zaljubijo in znajo biti sentimentalni. V večini primerov so zelo nesebični.

Zemlja
Zemlja

Ogenj

Ljudje s takšnimi dlanmi imajo dolge prste in sloko obliko dlani. Ti ljudje so zelo ambiciozni, hitro razmišljajo in imajo polno energijo. Jasno povejo, kaj hočejo, in imajo izrisano vizijo, ki ji neumorno sledijo. Z lahkoto sprejemajo odločitve.

Ogenj
Ogenj

Voda

Oblika teh dlani je nekoliko čokata, vendar z dolgimi prsti. Ti posamezniki so zelo talentirani v tem, da se prilagajajo spremembam. So odlični opazovalci in znajo biti zelo diplomatski. So odprti za drugačnost ter veliko vlagajo v medosebne odnose.

Voda
Voda

Les

Te roke so dolge, suhe in imajo očitno vidno strukturo skeleta. Ljudje s takšnimi rokami so večinoma kreativni ter imajo razvit estetski čut. So tudi zelo čustveni in trmasti. V veliki družbi znajo delovati nedostopni, vendar se v intimnih odnosih kmalu izkažejo za tople in dostopne ljudi.

Les
Les

Kovina

Ljudje tega tipa dlani imajo oglate dlani in nekoliko krajše prste. So izvrstne vodje, podjetni in zelo močni v logičnem razmišljanju. Ne pustijo, da bi jim čustva zameglila racionalno presojo.

PREBERITE ŠE: 5 nenavadnih stvari, ki so ženskam všeč na moških

Kovina
Kovina

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!