fbpx

Kaj pomenijo vaše erotične sanje: razlaga najpogostejših erotičnih sanj

Foto: Envato

Verjetno ste že kdaj imeli erotične sanje. Ne glede na to, ali ste samski, v novi zvezi, dolgoročni ali zakonu - sanje, v katerih imate spolne odnose, so vznemirljive, vroče, mistične in nenavadne.

Po njih se vprašate, kaj so pomenile. Če ste v dilemi, kaj točno pomenijo vaše sanje, v katerih ste imeli različne vrste spolnih odnosov, in ste malo zaskrbljeni, če so morda znak, da je v resnici v vašem spolnem življenju nekaj narobe, berite naprej.

Razkrivamo vam pomen nekaterih najpogostejših erotičnih sanj.

Sanjate o spolnih odnosih v novih, nenavadnih pozah

Če sanjate o spolnih odnosih v novih pozah, je zelo možno, da se počutite “ujete” v svoji spolni rutini ali da v življenju niste imeli veliko priložnosti, da bi se resnično osvobodili in začeli raziskovati svojo spolnost. Verjetno ste odraščali v konservativni družini in pozneje imeli nekaj razmerij, v katerih je bila spolnost monotona. In sedaj pogrešate eksperimentiranje in razumevanje, v čem v spolnosti resnično uživate. Osvobodite se tudi v resničnem življenju, ne bo vam žal!

Foto: Envato

Sanjate, da varate svojega partnerja ali da vas vara on

Za začetek ne skrbite. Samo zato, ker ste sanjali o varanju, ne pomeni, da vas partner res vara ali da bi ga vi varali. Sanjska prevara lahko dejansko pomeni, da se bojite izdaje in zapuščenosti ali da ste v življenju, družini ali službi doživeli kakšno drugo vrsto “izdaje”, ki je še niste premagali. Če sanjate, da ste prevarali svojega partnerja in ne on vas, se vprašajte, ali ste zadovoljni z odnosom, v katerem ste, in ali iščete izgovor za prekinitev, a za to nimate poguma. Morda vam manjka malo več navdušenja nad spolnostjo in jo želite začiniti, to lahko storite s podporo partnerja.

Foto: Envato

Sanjate o spolnem odnosu s šefom ali z nekom iz službe

Če sanjate o spolnem odnosu s svojim šefom ali z nekom iz službe, je zelo verjetno, da resnično želite imeti njegove lastnosti ali položaj v resničnem življenju. Se pravi, želite biti tisti z več avtoritete, nadzorovati situacijo in sprejemati pomembne odločitve. To lahko pomeni tudi, da morate v resnici imeti boljši odnos s šefom ali kolegom, o katerem ste sanjali, in da želite, da vam bodo izkazali več spoštovanja.

Foto: Envato

Sanjate o spolnem odnosu s svojim bivšim

Sanje z bivšim partnerjem so zelo pogoste, še posebej v obdobju po razhodu. Najpreprostejša razlaga je preprosto, da ga pogrešate ali pa pogrešate spolni vidik svojega odnosa – ker je bila spolnost dobra, čeprav odnos ni bil. Te sanje lahko imate tudi če niste zadovoljni s spolnostjo v novi zvezi in hrepenite po spolnih odnosih, ki ste jih nekoč imeli. Dobra novica je, da če sanjate o spolnem odnosu z bivšim, s katerim veste, da je bilo dobro, da ste prekinil odnos – to lahko pomeni, da ste končno pripravljeni opustiti to zvezo in najti svoj mir.

Sanjate o oralnem seksu

Ali vas partner ne želi tako zadovoljiti, ampak želi le, da ga vi oralno zadovoljite? Če je to res, lahko te sanje kažejo, da niste jasno izrazili svojih potreb in jih zatirate, v resnici pa ste jezni, da v svojem odnosu čutite to “neenakost”. Zato bi bilo najbolje, da se s partnerjem odkrito pogovorite, mu povejte kaj pogrešate, in zakaj vas ni oralno zadovoljil. Mogoče mu je nerodno in se boji narediti napako – povejte mu, da to ni razlog, da sploh ne poskuša.

Sanjate o spolnih odnosih na prostem

Spolnost na prostem je za mnoge erotična fantazija, vendar ima v sanjah poseben pomen. Če sanjate o tem, dobro poglejte, kje ste, ali obstajajo ljudje ali ne, ali veste, da so nekje blizu. Le to vam lahko veliko pove o tem, kje ste trenutno v svojem notranjem življenju, ali, da ste preobremenjeni s statusom in s tem, kako vas dojemajo drugi ljudje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!