fbpx

Kaj upoštevati pri izbiri pametnega telefona?

Foto: pexels
Zadnjič posodobljeno: :
Oglasno sporočiloETUO.SI

Brez pametnih telefonov si ne znamo več predstavljati vsakdana. Uporabljamo jih za komunikacijo, fotografiranje, shranjevanje dokumentov, brskanje po spletu, z njimi opravljamo tudi bančna in druga birokratka opravila. Vedno aktualna dilema je, kako se v poplavi pametnih telefonov odločiti za pravega?

Mobilni telefoni že dolgo niso več samo naprave za opravljanje klicev. Postali so naš nepogrešljivi spremljevalec. Prav zaradi tega je zelo pomembno, kako izbrati idealen mobilni telefon? Katere zahteva mora izpolnjevati? Večini je izgled pametnega telefona zelo pomemben. Še zdaleč ne štejejo samo suhoparne tehnične lastnosti, izjemnega pomena je tudi sam izgled telefona, zato je na voljo ogromno dodatkov, s katerimi lahko svoj pametni telefon naredite bolj unikaten. Če ga še niste v celoti “opremili”, pobrskajte za čudovito izbiro, ki jo ponuja spletna stran etuo.si. Naj bo vaš novi pametni telefon očem prijazen, poskrbite za privlačen videz in zagotovljeno varnost z ovitkom za telefon, ki bo še izboljšal izkušnjo uporabe.

Nekaj napotkov, ki jih morate upoštevati pri izbiri pametnega telefona:

Kamera, kamera v telefonu povej, katera najbolj zmogljiva v deželi je tej?

Obožujete avtoportrete? Če je odgovor da, potem je odlična kamera zagotovo pomemben kriterij pri izbiri mobilnega telefona. Za vsako situacijo potrebujete drugačno vrsto objektiva ali funkcijo fotoaparata, za kakovostno fotografijo v šibki svetlobi je potrebna boljša kamera kot za običajne pogoje fotografiranja. Pametni telefoni z več kamerami omogočajo večjo širino zajema fotografij v različnih pogojih. S širokokotnim objektivom lahko zajamete obsežne pokrajine, medtem ko lahko s teleobjektivom približate še tako oddaljene predmete.

Hiti počasi za mobilne telefone ne velja

Zmogljiv procesor in zadostna količina pomnilnika sta predpogoj za hitro in odzivno delovanje pametnega telefona. Hiter tempo življenja nas je naredil neučakane, zato kaj hitro postanemo nejevoljni, če delovanje mobilnega telefona ni svilnato gladko.

Avtonomija v vsem, tudi pri bateriji

Ne želite pogosto iskati električne vtičnice? Potem bodite pazljivi pri izbiri mobilnega telefona z dolgo avtonomijo delovanja. Tudi hitrost polnjenja je lahko pomembna, saj se nekateri telefoni v nekaj minutah napolnijo toliko, da ste lahko znova par ur brez skrbi.
Izbira pametnega telefona zaradi poplave različnih modelov nikoli ni lahka, zato je pomembno, da si vzamemo dovolj časa in izberemo sopotnika, ki nam bo zvesto stal ob strani najverjetneje nekaj let.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!