fbpx

Myrkl: čudežna tabletka proti alkoholnemu mačku

Foto: envato

Myrkl je edini prehranski dodatek na svetu, ki vsebuje AB001™, prvo formulo v zgodovini, ki dokazano učinkovito razgradi alkohol v črevesju, preden ta pripotuje v jetra.

Neodvisna recenzirana klinična raziskava je pokazala, da AB001™, aktivna sestavina Myrkla, razgradi do 70 % alkohola v 60 minutah (in 50 % po 30 minutah) po zaužitju. Aktivne sestavine so mešanica zaščitenih visokoučinkovitih bakterij (predvsem Bacillus subtilis in Bacillus coagulans), obogatenih z L-cisteinom in vitaminom B12.

Za učinkovito delovanje je treba vzeti 2 tableti pred zaužitjem alkohola.

Myrkl in AB001™ sta rezultat 30-letnih raziskav in razvoja pod vodstvom De Faire Medical (DFM), švedskega medicinskega podjetja, usmerjenega v razvoj revolucionarnih prehranskih dodatkov. Frederic Fernandez, vodja skupine v podjetju Myrkl v Sloveniji, je komentiral: »Navdušeni smo, da lahko ta prvi prehranski dodatek na svetu, ki se zaužije pred uživanjem alkohola, prvič predstavimo v Sloveniji. AB001™, aktivna sestavina Myrkla, je znanstveno odkritje, ki je rezultat 30-letnih raziskav in razvoja ter neodvisnih, recenziranih študij. Gre za prvi izdelek v zgodovini, ki dokazano učinkovito razgradi alkohol v črevesju, preden ta pripotuje v jetra.
Zmerno uživanje alkohola v družbi je velik del slovenske kulture. Namen Myrkla je osebam, ki redno uživajo zmerne količine alkohola, pomagati se počutiti dobro, ko se naslednje jutro zbudijo, naj gre za zaposlene profesionalce, mlade starše ali starejše osebe, ki želijo ohraniti aktivno družabno življenje. Vsakdo bi moral upoštevati nacionalne smernice za uživanje alkohola.«

Vse sestavine so odobrene in priznane kot varne s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl je na voljo za nakup na strani myrkl.eu po ceni 34,80 EUR (30 kapsul, 15 odmerkov) z brezplačno dostavo v Slovenijo za naročila, ki znašajo 40 EUR ali več. Myrkl ni primeren za nosečnice, doječe matere ali osebe, mlajše od 18 let.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!