fbpx

Kako s pomočjo sveče manifestiramo svoje želje?

Foto: Envato

Sveče so osnovni izdelek za pomiritev telesa, manifestiranje želja, prizemljitev, ... Uporabljajo se za povečanje in sproščanje energije, lahko jih imate na pisalni mizi, na polici za spodbujanje pozitivnih vibracij ali pa jih uporabite ob večernih ritualih.

Čar sveč poganja element ognja, ki predstavlja preobrazbo. Ogenj spremeni vse, s čimer sodeluje, ne glede na to ali gre za ljubezen, prijateljstvo, službo, … Ta transformacijska energija usmerja energijo iz vašega telesa in rok v svečo, ki spodbuja in pospešuje spremembe v vašem življenju.

Kaj pomeni posamezna barva sveče?

V kompletu pripomočkov potrebujete različne raznobarvne sveče (zelo priporočljivo je, da so brez dišav):

Bela: spodbuja spokojnost in mir ter krepi osebno moč

Črna: primerna je za psihično zaščito

Zelena: pomaga pri uresničevanju vaših idej in povečuje blaginjo

Modra: poveže se z vašimi čakrami in vsemi čustvenimi ranami, ki jih je treba zaceliti.

Rumena: izboljša vaše socialne veščine ter prinaša nove karierne priložnosti

Rdeča: spodbuja ljubezen, seks in strast

Roza: spodbuja romantiko

Vijolična: krepi vaše duhovno razsvetljenje in ustvarjalnost

Oranžna: spodbuja vaše ambicije in vam pomaga razširiti obzorje

Rjava: pomaga pri vseh stvareh, povezanih z vašimi viri (kot so zdravje, energija, imetje, hišni ljubljenčki, vzdržljivost in pogum)

Foto: Envato

Začnimo z manifestacijo:

1. korak: Kaj si želite?

Pomislite, kaj želite prinesti v svoje življenje. Bodite natančni, realistični, pozitivni in prijazni. Nikakor pa ne govorite česa ne želite.

2. korak: Izberite cilj.

Najosnovnejši urok magične sveče je preprosto vizualizirati svoj cilj – izgovorite stavek in prižgite svečo, da sprosti energijo. Pazljivo izberite barvo sveče. Izberite tisto, ki ustreza naravi vašega cilja, na primer rumeno za iskanje službe.

3. korak: Izberite namen.

Sveče lahko razporedite po barvni lestvici, najbolje po čakrah, da ustvarite bolj osredotočene namene. Če iščete odličen seks in resnično ljubezen pri naslednjem partnerju, potem v svojem ritualu uporabite rdečo in rožnato svečo.
Če želite iz težkega pogovora pripraviti situacijo za umirjanje in zdravljenje, lahko za uravnoteženje razpoloženja uporabite rumeno in belo svečo, če pa želite zaslužiti s svojimi ustvarjalnimi talenti, poskusite kombinacijo zelenih in oranžnih sveč.

Foto: Envato

4. korak: Prižgite svečo.

Ko ste pripravljeni na maniferstiranje, prižgite svečo. Nekajkrat globoko vdihnite, sprostite napetost in si oglejte, kako se vaše skrbi ali misli oddaljujejo od vas. Zbistrite si misli. Začnite vizualizirati svoj cilj, kot da se je že zgodil. Predstavljajte si, kako bi se počutili in kako bi bilo videti življenje, če bi bili v tistem trenutku, ki si ga želite. Ko imate jasno miselno sliko, ponovite svoje želje na glas in povejte svojo namero (namen zakaj to delate, kaj si želite) in ko začutite nežno pretakanje energije in pozitivnih vibracij svojega cilja, samo pustite, da teče in da vesolje naredi svoje delo.
Osredotočite se na auro sveče (svetloba tik pred plamenom) in si oglejte, kako je vedno večja, dokler ne napolni sobe. Nato si predstavljajte, da se širi izven sobe v vesolje, oddaja in pošilja signal, da vam posreduje vaš namen. Držite to vizijo v mislih čim dlje in, ko začutite, da vam energija upada, upihnite svečo, saj je vaše delo opravljeno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!