fbpx

Kako stiskate zobno pasto, razkrije vaš značaj

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Če je vaša zobna pasta videti, kot bi jo nekdo povozil z bagrom, to pomeni, da vidite svet okoli sebe drugače kot večina ljudi. Ste zelo ustvarjalni in imate umetniške težnje.

Večina aktivnosti, ki jih izvajamo čez dan, ne zahteva zavestnih odločitev, torej razmišljanja o tem, kaj bomo počeli in na kakšen način, ampak jih izvajamo avtomatsko – tako, kot smo se naučili in kakor ustreza naši osebnosti.

Zato se iz načina, na katerega počnete nekatere takšne stvari, lahko predvideva nekaj o tem, kakšen človek ste, menijo psihologi.

Eden najboljših primerov tega je način stiskanja zobne paste. Poglejmo.

Iz sredine

Ste realni, aktivni in se vam vedno mudi. Niste ravno najbolj organizirana in urejena oseba na svetu, a se nekako znajdete. Vendar se ob izzivih znate hitro zbrati in poiskati optimalne rešitve.

Morda tako stiskate tubo zobne paste? Foto: Content Pixie/ Unsplash

Ste zelo družabni, imate veliko prijateljev in radi ste na očeh javnosti. Velika verjetnost je, da dobro balansirate med različnimi življenjskimi vlogami in da ste čustveno stabilni, še posebej v težkih časih.

Brez vdolbin

Če vaša zobna pasta nima vidnih vdolbin, je to lahko znak, da ste umetniška duša, ki je nagnjena k sanjarjenju. Morda se vam zdi, da živite v nekem svojem svetu, ki se odvija v vaši glavi, a enostavno ste radi sami s seboj.

Ste zelo občutljivi, nežni, preprosti, obzirni, velikodušni in strpni. Vedno ste polni misli in idej, ki ste jih pripravljeni deliti z drugimi.

Z vrha, bližje odprtini

Ste trmasti in sposobni narediti vse, da dosežete, kar želite. Ko si zadaš cilj, ti ni pomembno nič drugega kot to, kako do tja priti, in ti običajno uspe. Ste nagnjeni k pesimističnim epizodam in ne zaupate drugim ljudem. Verjetno ste se že navajeni zanašati nase.

Ste precej samosvoji in se ljubite. Je dobra navada, vendar do neke mere, do trenutka, ko se ne spremeni v izkoriščanje drugih za lastne cilje in potrebe.

Ali pa tako? Foto: Eme / Pixabay

Neorganizirano, vsak dan drugače

Če je vaša zobna pasta videti, kot bi jo nekdo pohodil, to pomeni, da vidite svet okoli sebe drugače kot večina ljudi. Ste zelo ustvarjalni in imate umetniške težnje. Ste optimistični in odprti. A za tem se lahko skriva tudi nagnjenost k pogostemu nihanju razpoloženja.

Velik izziv za vas je biti urejen in natančen. Težko načrtujete svoj čas in opravite naloge v določenem roku, zato verjetno večino dela opravite v zadnjem trenutku.

Od konca naprej, kakor da bi zvijali vrv

Ste zelo varčna in urejena oseba, ki skrbi za svoje premoženje in ljudi, s katerimi ste obkroženi. Lahko bi rekli, da ste perfekcionist, ki ne mara zapravljati po nepotrebnem, torej ste navajeni maksimalno izkoristiti vse vire, ki so vam na voljo, tudi zobno pasto stisniti do zadnje drobtinice.

Verjetno ste delavni in vajeni trdega dela, ob tem pa se prilagajate vestnemu reševanju vseh obveznosti. Pri delu ste dobri, natančni, drugi se lahko zanesejo na vas. Vaša hiša je vedno čista in vaše življenje urejeno, pravijo psihologi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!