fbpx

Kamera triki novega Samsung Galaxy S22 Ultra

Test načinov fotografiranja - Samsung Galaxy S22 Ultra

Oglasno sporočiloSamsung Slovenija

Preverili smo kamera trike, ki se skrivajo v novem Samsung Galaxy S22 Ultra in izpostavil tiste, ki so nas popolnoma presenetili.

Za večino so pametni telefoni postali edini fotoaparat, ki ga uporabljajo! In v zadnjih letih so postali res izjemno orodje, ki počasi izpodriva celotno industrijo žepnih kamer. Samsung Galaxy S22 Ultra je eden tistih, ki zmore največ kamera trikov. Zasluga odličnega programja, ki v sodelovanju z umetno inteligenco zmore dosti več, kot večina profesionalnih kamer. Telefoni so namreč postali izjemno močni računalniki. In ker so računalniki zmorejo poganjati umetno inteligenco, ki fotke obdeluje in tako izboljšuje za izjemne fotografske rezultate!

Najbolj se ta inteligenca pozna v zadnjih letih pri nočnih fotografijah – t.i. nočnem načinu in Samsung Galaxy S22 Ultra ima letos ta segment izboljšan. Oziroma je zajem fotografije za dobro sekundo hitrejši, kot v lanskem letu. S tem pa nočno fotografiranje enostavnejše in hitrejše.

V video prispevku smo preučili kamere trike iz področja portretne fotografije, samodejnega sledenja, skeniranja dokumentov, možnosti ustvarjanja sebkov ter osnovnega popravljanja in urejanja fotografij s pomočjo umetne inteligence.

Dodatne Informacije

Vsebino omogoča: Samsung Slovenija

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!