fbpx

Royal Robbins Slovenija: funkcionalna in trajnostna oblačila od sedaj v Emporium Ljubljana

Foto: Royal Robbins
Zadnjič posodobljeno: :

Ameriška znamka oblačil Royal Robbins je z novo pomladno poletno kolekcijo za ženske na voljo tudi na policah Emporiuma. Oblačila Royal Robbins so funkcionalna in vsestranska, odlikuje jih prefinjen slog. Namenjena so rekreativcem in pustolovcem, ki v vse, kar počnejo, prinesejo duh dogodivščine. Cilj znamke je spodbujanje aktivnosti na prostem v vseh letnih časih, v celotnem delovanju pa sledijo strogim zavezam trajnostnega razvoja.

Nastanek trajnostne blagovne znamke Royal Robbins

Royal in Liz Robbins, ikonična plezalca iz Sierra Nevade, sta leta 1968 zasnovala znamko oblačil Royal Robbins, namenjeno vsem, ki so tako kot onadva iskali oblačila, v katerih lahko nemoteno in
udobno raziskujejo naravo in v njej uživajo ter ob tem tudi izgledajo odlično. Že od samega začetka si je Royal Robbins prizadeval, da v naravi ne bi puščal sledi – vodilo, ki se ga je držal pri plezanju, je prenesel na delovanje svojega podjetja.

Materiali so naravni ali reciklirani, obdelani na naravi prijazne načine, brez nevarnih kemikalij. Barve so iz naravne palete kalifornijske pokrajine, med seboj se čudovito kombinirajo in zagotavljajo večno aktualen stil. Oblačila nagovarjajo urbanega človeka, ki se rad vrača v naravo, ob tem pa mu je ključnega pomena, da so oblačila trpežna, odporna in udobna ter ga spremljajo skozi ves dan – od jutra do večera. Prav to je eden od ciljev, ki ga Royal Robbins zasleduje tudi danes – ponuditi oblačila, tako prilagodljiva vsem vašim potrebam, da jih potrebujete manj.

Royal Robbins: nova znamka funkcionalnih in trajnostnih oblačil v Sloveniji

Kolekcija Royal Robbins pomlad – poletje 2022

Aktualna kolekcija pomlad poletje 2022 ne razočara s svojo versatilnostjo, v kateri prepleta željo po doživljanju novega in dogodivščinah z udobjem in urbanim okoljem. Oblačila so
navdušila s tremi glavnimi linijami Featherweight, Spotless Evolution in Bug Barrier. Peresno lahka linija Featherweight bo še posebej navdušila tiste, ki radi potujejo, saj so lahka in zračna, zložena zavzamejo minimalno prostora ter se hitro sušijo. Oblačila Spotless Evolution so zaradi posebne obdelave vlaken odporna na madeže, kar zagotavlja, da boste madeže na vodni osnovi preprosto izprali z vodo. Inovativna linija Bug Barrier ponuja oblačila, katerih vlakna tkanine so obdelala z insekticidom, naravno prisotnim v naravi, ki skrbi za učinkovito
odganjanjanje insektov.

Vsekakor je Emporium v svojo ponudbo dodal nekaj svežega, kar bo navdušilo vse zanesenjake nad outdoor preživljanjem prostega časa, ki kot pravi ljubitelji narave gledajo še na okoljevarstveni vidik in zato skrbno izbirajo svoja oblačila.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!