fbpx

Kanye West – Kanye Is Fashion: Instagram profil, ki nasmeji do solz

KANYEisFASHION

Kanye West - zloglasni raper, modni kreator, stilist Kim Kardashian in po novem tudi kurator - je popkulturni fenomen, ki ga ali ljubiš ali sovražiš. Njegovi oboževalci in sovražniki pa se strinjajo, da je eden izmed najbolj drznih ljudi glasbeno-modnega sveta. In, ker Kanye West nikogar ne pusti hladnega, je tu duhovit Instagram profil @kanyeisfashion, ki z duhovitimi komentarji v raperjevem značilnem slogu nasmeji do solz.

Na Instagramu smo zasledili duhovit profil z naslovom Kanye Is Fashion, ki je posvečen Kanyu Westu – zloglasnemu raperju, modnemu kreatorju, stilistu in po novem tudi kuratorju. Profil je poln prirejenih fotografij, na katerih Kanye nonšalantno nosi modne kreacije, v katerih ga začuda še nismo videli, vsako od fotografij pa spremlja imaginarni komentar v raperjevem značilnem samovšečnem slogu. V galeriji preverite Instagram profil @kanyeisfashion in se nasmejte do solz.

PREBERITE ŠE: Instagram preplavil nov trend: Privlačni moški, ki berejo #hotdudesreading

Dodatne Informacije

Več informacij:
@kanyeisfashion

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.