fbpx

Katere so glavne prednosti pregibnih telefonov?

Pregibni telefoni niso novost, saj so se pojavili že kmalu po tem, ko je mobilni telefon postal naš vsakdanji spremljevalec. A če bi takrat pomislili na pregibni stekleni zaslon, bi verjetno mislili, da gre za prizor iz kakšnega znanstveno-fantastičnega filma. Zdaj, dobra tri desetletja pozneje, tudi mobilni telefoni s pregibnimi steklenimi zasloni postajajo pogostejši v žepih uporabnikov.

Med njimi velja izpostaviti telefona Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G, ki združujeta najboljše iz sveta telefonov z ekrani na dotik in priročen pregiben dizajn.

Velik telefon za majhen žep

To je gotovo glavna prednost pregibnega telefona – da ga z lahkoto pospravimo v še tako majhen žep ali torbico, hkrati pa nam naprava še vedno ponuja odlično uporabniško izkušnjo velikega zaslona na dotik.
Zahteven ritem življenja zahteva dobro organizacijo obveznosti in načrtovanje vsakdanjika. Večina se pri tem zanaša prav na svoj pametni telefon, ki je postal nepogrešljiv osebni pomočnik. Z nami je na vsakem koraku, zato si želimo, da bi bil zanesljiv, vzdržljiv in zmogljiv. Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G sta telefona, ki se ponašata z izjemno vzdržljivostjo. Pomembna lastnost, ki odlikuje obe preklopni napravi je vodoodpornost po standardu IPX8, tako sta oba telefona zaščitena pred dežjem in padcem v sladko vodo. Oba modela sta opremljena z zaščitnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus™, ki bo napravo ščitilo pred praskami in nenamernimi padci ter ojačana z neverjetno močnim aluminijastim ohišjem Armor Aluminium, njun zunanji zaslon pa je prevlečen z zaščitnim slojem iz raztegljivega materiala PET.

Brez večopravilnosti danes ne gre

Delati več stvari hkrati je postalo nekaj povsem vsakdanjega in pričakovanega. Če to zmoremo sami, enako pričakujemo tudi od naprav, ki nas spremljajo. Možnost deljenega zaslona tako na Galaxy Z Flip3 5G kot tudi pri Galaxy Z Fold3 5G, vam omogoča brezhibno možnost opravljanja večih nalog hkrati. Galaxy Z Fold3 5G omogoča, da imate hkrati na zaslonu sočasno odprte kar tri različne aplikacije. Pri tem telefonu vam bo v veliko pomoč tudi S Pen pisalo, ki ponuja izjemno izkušnjo pisanja po ekranu, imeli boste občutek, kot da pišete po papirju.

Navdušujejo tudi možnosti fotografije

Oba telefona sta opremljena z izredno zmogljivimi kamerami. Galaxy Z Fold3 5G jih ima celo pet, ki se nahajajo na treh različnih pozicijah na telefonu. Odlične fotografije pa zagotavlja tudi Galaxy Z Flip3 5G, ki vas bo presenetil predvsem s kakovostjo fotografij, ki jih lahko posnamete tudi tedaj, ko je telefon zaprt. Tako vam zagotavlja, da ne boste zamudili nobenega trenutka, ker telefona še niste uspeli odpreti. Popolne sebke omogočata dvojna zadnja kamera in predogled na zunanjem zaslonu. Revolucionarna je tudi možnost snemanja fotografij in videov v pregibnem načinu, ki vam omogoča snemanje prostoročno brez nerodnega stojala. Telefon le odprete, ga postavite, poravnate kader in že snema.

Velika zaslona za še več zabave

Pametni telefon pa ni le naš zvesti spremljevalec ob delu, pač pa tudi, ko si zaželimo malo oddiha ali zabave. Zaslona telefonov sta velika – Galaxy Z Fold 3 5G se ponaša s kar 19,3-centimeterskim zaslonom, Galaxy Z Flip3 5G pa s 17,03-centimetrskim zaslonom. Na njih bodo vse vaše vsebine izgledale odlično za kakovosten zvok pa bo poskrbel še Dolby Atmos s stereo zvočniki.
Pregibna telefona Samsung Z serije navdušujeta na vsakem koraku in v vsakem trenutku dneva, naj gre za delo ali zabavo. Sta sopotnika, ki vas poneseta v prihodnost pametnih telefonov.

Za še več aktivnosti to poletje

Ob nakupu enega od telefonov Samsung Galaxy Z Fold3 5G ali Samsung Galaxy Z Flip3 5G lahko sedaj prejmete še lepo darilo. V okviru posebne ponudbe v obdobju med 16.03.2022 in 22.05.2022 ob nakupu enega od zgoraj omenjenih mobilnih telefonov ali telefona Samsung Galaxy S21 FE 5G pri Samsung prodajnem partnerju kot darilo prejmete pametno uro Samsung Galaxy Watch4 44mm v črni barvi.

Za več informacij obiščite samsung.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!