fbpx

Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo

Večnamensko pohištvo je bila želja mnogih oblikovalcev in proizvajalcev, a redkim je uspelo to, kar je Unamu, podjetju iz Španije. Idejni vodja Humberto Navarro, ki je svojo oblikovalsko žilico in znanje pridobival po celem svetu, si je od nekdaj želel izdelovati modularno pohištvo. Strast je izlil v znamko Unamo, katere glavni kolekciji sta 3Moods in Essenza. Mi vam predstavljamo prvo.

3Moods je sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v mizo ali posteljo.


3 kosi pohištva za prav toliko vrst razpoloženj. Snemljive komponente in magnetni trakovi skrbijo za preprosto sestavljanje pohištva, ki v vsaki obliki zavzame največ 3 m² prostora. Vezane plošče lesa vrste okoume drži skupaj okovje iz kromiranega železa. Blazine, ki so na voljo v različnih barvah, so iz poliestra ter pene. Sedežna garnitura bo lahko ‘gostila’ 4 ljudi, miza 8, postelja pa zadostuje za enega.

Za ceno 2.950 evrov lahko torej ubijete tri muhe na en mah pa še dom bo morda lepši.

Galerija – Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo

Dodatne Informacije

Več informacij:
unamodesign.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.