fbpx

Ki ecobe – sandal, copat in čevelj v enem

Ki Ecobe

Ki ecobe je obutev, ki si jo boste morali sestaviti kar sami. Naj vas to ne prestraši, saj naj ne bi bilo pretežko. Pravzaprav bi se bilo preleviti v čevljarja za kratek čas lahko prav zabavno. Poglejmo si še preostale izkušnje, ki jih obutev Ki ecobe obljublja.

Ob nakupu boste dobili posamezne dele, ki jih boste nato sestavili v eno od treh različnih obutev – sandal, športni copat ali čevelj. Ki ecobe sestavljate in razstavljate brez uporabe strupenih lepil, kar pomeni, da posamezne dele lahko reciklirate in zamenjate. S tem, ko si sami sestavite svoj čevelj, pripomorete tudi k boljšim delovnim razmeram na trgu dela, saj je znano, da so sweat shopi precej pogosti v obutveni industriji. Ki ecobe so na korejskem inštitutu za obutev in usnjeno tehnologijo opravili vse potrebne teste in kot v angleškem delu sveta radi rečejo, so “ready to go”.

Naložite si aplikacijo Ki ecobe, izberite barvo in materiale čevlja in se prelevite v čevljarskega mojstra. Pa tudi če samo za 5 minut.

PREBERITE ŠE: FUTURISTIČNE SUPERGE Y-3 X ACRONYM – OBUTEV PRIHODNOSTI

Galerija slik: Ki ecobe

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.