TV napovednik: Igra prestolov (7. sezona)

Za nami je prvi poletni dan, toda v Zahodnem je napočila zima. Prišel je drugi daljši napovednik za novo sezono Igre prestolov, ene od najbolj priljubljenih serij našega časa.

Po koncu 6. sezone, ko se je dogajanje postavilo v popolnoma nove pozicije in ni pustilo večjih odprtih vprašanj za gledalce, bodo v ospredje, kot kaže, prišle bitke, ki bodo odločile prihodnost fantazijske dežele Westeros.

Kaj prinaša sedma sezona Igre prestolov?
Kaj prinaša sedma sezona Igre prestolov?

Letošnja sezona prihaja na male zaslone z zamudo, in sicer šele 17. julija. Razlog tiči v tem, da je v svetu serije končno prišla dolgo napovedana zima in zato so se morali ustvarjalci znajti ter preložiti snemanje na zimski letni čas, da bo scenografija toliko bolj pristna. V primerjavi s prejšnjimi sezonami bo ta tudi krajša, saj se nam obeta vsega sedem epizod, ki pa bodo po napovednikih sodeč toliko bolj epske. Obeta se nam kopica bitk in tudi Daenerysini zmaji bodo prišli na svoj račun. Torej, še manj kot mesec čakanja je pred nami.

Dodatne Informacije

Fantazijska serija
Game of Thrones
(ZDA, 2017)

Režija: David Benioff in D. B. Weiss. Igrajo: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams …

Na televizijskih zaslonih od 16. julija 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kultni poletni filmi za tople, dolge in romantične poletne večere