Kolo Revolve: zložljiva “zračnica”, za katero ne potrebujete tlačilke

Naši umi delujejo v smeri poenostavljanja življenja in zdi se, da je tako prav. S tehnologijo, možnostmi in znanjem, ki jih imamo na voljo, seveda ni razloga, da ne bi bilo tako. Nemški oblikovalec Adreas Mocellin je pridal svoj lonček k temu trendu in poglejmo, kaj je ustvaril.

Kolo Revolve je brezzračno zložljivo kolo (saj bi napisali zračnica, a bi ironija bila prevelika), ki bo lahko nadomestilo dosedanja kolesa oziroma zračnice na invalidskih vozičkih in kolesih.

Če že imamo zložljiva kolesa, zakaj ne bi potem imeli še zložljivih zračnic, se je vprašal Mocellin. Večina zračnic meri med 16 in 20 palci, Revolve pa meri celih 26 palcev in se lahko zloži na manj kot tretjino svoje velikosti. Okvir kolesa je iz aluminija.

Revolve, prva modularna zračnica, je zagotovo korak naprej v praktičnosti in poenostavljanju pri vožnji s kolesom in vozili, ki potrebujejo zračnice.

Galerija: Kolo Revolve – zložljiva “zračnica”, za katero ne potrebujete tlačilke

Dodatne Informacije

Več informacij:
revolve-wheel.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aston Martin x Brough AMB 001: motocikel tvojih sanj