Koncert: Klemen Klemen z novim albumom prihaja v Kino Šiška

Trnowski ninja Klemen Klemen se po natanko štirih letih vrača na kraj zločina pompoznega koncerta ob drugi obletnici Kina Šiška. Tokrat s seboj prinaša čisto svež material – tretji studijski album, ki bo izšel prav na dan koncerta, 4. septembra 2015.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

13 € v predprodaji, 15 € na dan koncerta, d-š-u 10,40 €

Po sušnih dvanajstih letih od izida zadnje studijske plošče in pičla štiri leta po nepozabnem koncertu v Kinu Šiška se Klemen Klemen vrača s svojo tretjo studijsko ploščo, ki jo je posnel v sodelovanju s številnimi gosti. Na dan in na mestu koncertne premiere v Katedrali Kina Šiška bomo lahko končno kupili novi album in ga z avtobiograskimi dodatki dodali v svojo zbirko.

Na koncertni premieri se bo trnowski ninja predstavil revitaliziran ter poln novih barabinskih trnowskih urbanih zgodbic, samoanalitičnih prevpraševanj, keš tipov in “pi*k”, refleksij vsakdana in šnopcarskih pripetljajev. Ni vrag, da ne bo to le še en njegov na glavo obrnjen koncert, saj se bo predstavil v solo izvedbi z nabrito druščino gostov, poleg svežega materiala pa nam bo postregel z izbranim materialom, ki plemeniti njegovo ustvarjanje skozi leta. In ki ga mi že leta neutrudno rolamo po predvajalnikih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!