La Cantina

Zadnjič posodobljeno: :

pice pod pohorjem pohorje slovi po enkratnih smučiščih in prijaznih gostiščih. eno takih je prav na začetku zimskega raja, pod pohorsko vzpenjačo se namreč nahaja pizzerija in špageterija la cantina. in kaj delajo v piceriji in špageteriji v času tradicionalnih decembrskih dobrot? razbijajo ...

Osnovne Informacije
Naslov

La Cantina
Pohorska ulica 60
Maribor

Povezava

La Cantina

Urnik

vsak dan od 7. do 24. ure

Kontakt

(02) 614 56 14

PICE POD POHORJEM

Pohorje slovi po enkratnih smučiščih in prijaznih gostiščih. Eno takih je prav na začetku zimskega raja, pod pohorsko vzpenjačo se namreč nahaja Pizzerija in špageterija La Cantina. In kaj delajo v piceriji in špageteriji v času tradicionalnih decembrskih dobrot? Razbijajo klišeje. Zakaj si ne bi enkrat namesto pečenke in jabolčnega zavitka privoščili bruschette ali hišno specialiteto tri barve pene na način šefa kuhinje? Za poobedek pa še odlično sladico Segreto, ki jo sestavljajo vanilijeva krema, čokolada, lešniki in kokos. Da je veseli december vseeno čas dobrega in domačega, nas spomni zimska pica. Ker je v ponudbi le v tem letnem času, je nikar ne zamudimo. Poleg obveznih pelatov nam tek vzbudijo smetanova omaka, mocarela, kraški zašinek, suha domača klobasa, panceta in svež paradižnik. Komur to ne zveni dobro, lahko izbira iz obširne ponudbe štiridesetih različnih pic, testenin in solat. Če smo lahko s čim zadovljni, so to nedvomno velike solate, ki segajo od grške, šopske, mediteranske, do slastne rukole s popečenimi gamberi v olivnem olju. Dostave na dom v La Cantini sicer nimajo, lahko pa pokličemo na telefonsko številko (02) 614 56 14, si naročimo najljubšo jed in le-ta nas bo pričakala pripravljena na prevzem.

Naslednje
Dante

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Remi’s place – razvajajte svoje brbončice v središču Ljubljane