fbpx

Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5: kocka na kocko … ‘bondmobil’

Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5

Lego je predstavil 'sestavljanko' Bondovega avtomobila Aston Martin DB5. Igrača nas je resnično navdušila s svojimi podrobnostmi in kar nekaj delujočimi Bondovimi 'gadgeti'.

Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 je klasičen Aston Martin, ki ima eno najvidnejših vlog v svetu filma. Z njim se je za zlikovci podil eden najbolj znanih tajnih agentov James Bond 007. Za sestavljanje Bondovega Aston Martina bomo potrebovali kar nekaj časa, saj komplet vsebuje kar 1.295 kosov. Končna skulptura predstavlja klasičnega Aston Martina DB5, ki pa v sebi skriva marsikaj zanimivega.

Lego Aston Martin DB5 v sebi skriva vse naprave, ki Bondu pomagajo uspešno opraviti nalogo. Na voljo so rotirajoče se registrske tablice, prikrito strelno orožje, pripomočki za rezanje gum zasledovalcev, ščit za zadnje steklo in celo delujoči katapultni sedež. Pri Legu jim tudi za ostale podrobnosti ni bilo škoda truda. Pod pokrovom boste tako našli vrstni 6-valjni motor, na armaturni plošči je skrit računalnik, telefonska slušalka pa v vratih. Model je dolg 34 centimetrov, in ko ga dokončamo, se pred nami znajde pravi klasični lepotec.

Galerija slik: Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5

Dodatne Informacije

Več informacij:
lego.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.