fbpx

Leica D-Lux 7 007 Edition: Leica gre pod krinko z elegantno omejeno izdajo fotoaparata, ki ga je navdihnil James Bond

Leica D-Lux 7 007 v počastitev 60-letnice filmov o Jamesu Bondu

Leica D-Lux 7 007
Foto: Leica

Leica, legendarna nemška znamka fotoaparatov, se je zgledovala po vljudnem vohunu in lansirala omejeno serijo fotoaparata, ki izžareva slog in prefinjenost. Nova izdaja Leica D-Lux 7 007, ki jo je navdihnil James Bond, ima edinstvene oblikovne elemente in specifikacije, ki bodo zagotovo navdušile ljubitelje serije klasičnih vohunskih filmov. S svojim prikritim videzom, elegantnim oprijemom z diamantnim vzorcem in samodejnim pokrovčkom objektiva z ikoničnim dizajnom "pištolne cevi" se ta fotoaparat odlično prilega vsakemu sodobnemu tajnemu agentu.

Leica, legendarna nemška znamka fotoaparatov, se je zgledovala po vljudnem vohunu in lansirala omejeno serijo fotoaparata, ki izžareva slog in prefinjenost. Nova izdaja Leica D-Lux 7 007, ki jo je navdihnil James Bond, ima edinstvene oblikovne elemente in specifikacije, ki bodo zagotovo navdušile ljubitelje serije klasičnih vohunskih filmov. S svojim prikritim videzom, elegantnim oprijemom z diamantnim vzorcem in samodejnim pokrovčkom objektiva z ikoničnim dizajnom “pištolne cevi” se ta fotoaparat odlično prilega vsakemu sodobnemu tajnemu agentu.

Leica je ponovno dokazala svojo inovativnost in ustvarjalnost s predstavitvijo svojega najnovejšega sodelovanja – omejene izdaje fotoaparata, ki je poklon Jamesu Bondu. Leica D-Lux 7 007 Edition je pravo umetniško delo, kos fotografske tehnologije, ki je tako eleganten kot funkcionalen.

Leica D-Lux 7 007
Foto: Leica

Nova kamera je združitev klasičnih motivov Jamesa Bonda in najsodobnejše fotografske tehnologije, ki združuje oblikovalske elemente iz klasične vohunske franšize z vrhunskimi funkcijami, da ustvari kamero, ki je hkrati elegantna in prefinjena.

Kamera je opremljena s 17 MP 4/3rd senzorjem in hitrim objektivom Leica DC Vario-Summilux, ki se ponaša z visoko ločljivostjo s 17 milijoni slikovnih pik, videoposnetki 4K 30p in full-HD 60p. Z vgrajenim Bluetooth/Wi-Fi in aplikacijo Leica FOTOS je med drugim zagotovljena brezhibna povezljivost za prenos slik v pametne telefone.

Fotoaparat ima prefinjen ročaj z diamantnim vzorcem, samodejni pokrovček objektiva z ikoničnim dizajnom “pištolne cevi” in logotip 007 na zgornji plošči. Komplet vsebuje tudi zapestni trak, naramni trak, polnilec in kabel, bliskavico, pokrov za hot shoe in potrdilo o pristnosti.

Poleg fotoaparata je Leica v londonski galeriji Leica odprla novo razstavo ‘Fotografije iz arhiva Jamesa Bonda‘, ki prikazuje ikonične slike Bonda iz serije filmov. Razstava je na ogled do 21. marca 2023.

Foto: Leica
Foto: Leica

Kamera je omejena na 1962 modelov, kar je primeren poklon letu izida dr. No, zaradi česar je resnično edinstven in ekskluziven kos tehnologije. Leica D-Lux 7 007 Edition je na voljo za nakup v spletni trgovini Leica po ceni 1.750 £ (~2.104 $), oziorma preračunano v evro.

Novi fotoaparat Leica D-Lux 7 007 Edition je obvezna oprema za oboževalce Jamesa Bonda in fotografske navdušence. Je brezhibna mešanica klasičnega in sodobnega dizajna, ki se ponaša z vrhunsko tehnologijo, zaradi česar je izjemen kos, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Kamera je dokaz Leicine predanosti inovacijam in njene sposobnosti premikanja meja tehnologije, hkrati pa ohranja pridih razreda in prefinjenosti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.