Lepotni trendi 2019: kaj lahko pričakujemo letos?

To so največji lepotni trendi, ki jih pričakujemo v letu 2019.

Lani smo bili priča številnim lepotnim trendom, nad katerimi smo se zgražali, nekaj pa je bilo tudi izvirnih idej, ki so jim sledili lepotni privrženci z različnih delov sveta. V leto 2019 smo komaj vstopili, a so lepotni guruji že napovedali, kateri lepotni trendi bodo letos popularni. Kateri so torej največji lepotni trendi 2019?

Novo leto, novi lepotni trendi! Medtem ko smo v letu 2018 eksperimentirali, se zabavali s pisanimi barvami na laseh, nohtih in obrazu, bomo leto 2019 začeli manj drzno ‒ poudarek bo na negi kože (naraven videz) in las (pastelne, hladne barve).

To so največji lepotni trendi 2019.

Vijoličasti lasje

View this post on Instagram

fountain of kindness.

A post shared by @ christiancarino on

Pisali smo o tem, da je Lady Gaga predstavila nov trend barvanja las ‒ hladno vijoličasta barva (sivka) bo letos ponovno zaživela. Vijoličasta barva je sicer že od nekdaj zelo popularna, a tokrat bo hladni odtenek te barve dobil posebno pozornost.

Nohti, ki jih pomočite v prah

Če ste resno obsedene z manikiro, boste v letu 2019 posebej uživale. Letos bodo popularni nohti, ki so videti, kot da ste jih pomočile v prah (angl. powder dip nails). Močne mat barve bodo žarele na vaših nohtih. Gre za tehniko urejanja nohtov, pri kateri noht dejansko pomočite v prah, iz katerega nato nastane barva.

Ličila z bleščicami

View this post on Instagram

so she TRIED to be iridescent

A post shared by Shriya 💫 (@nicetouch_) on

Tisti, ki imate radi mat, vas moramo razočarat ‒ bleščeča se ličila bodo letos zelo pomemben element pri negi kože. Poudarek bo na naravnem videzu, ki ga morate izpostaviti z bleščečimi se ličili.

Vihanje naravnih trepalnic

Umetno podaljševanje trepalnic je obeležilo leto 2018. A ker je ta tehnika urejanja trepalnic videti umetno, so lepotni guruji našli nov način, kako urediti dlačice, da so videti naravno.

Frizura v slogu Francozinj

View this post on Instagram

Fav right now 😍

A post shared by A Boutique Hair Salon (@hairboutiquesalon) on

Če razmišljate o spremembi svojega videza, je potem frizura v slogu francoskega dekleta lahko dobra odločitev. Preprosta za vzdrževanje, navihana in prikupna.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske frizure 2020: 5 najlepših frizur za jesen – dobrodošla šestdeseta!