fbpx

Leto 2022 bo v znamenju belih superg – izpostavili smo najboljše modele

Foto: Laura Chouette/ Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Bele superge so eden tistih modnih kosov, ki so zelo priljubljene že leta. Superge so postale že del klasične garderobe. Ponuja jih skoraj vsaka blagovna znamka, najdete pa jih v različnih strukturah z različnimi unikatnimi šivi in potiski. Postale so nujen modni dodatek, saj so tako zelo vsestranske. Nosite jih lahko k različnim stilom, od športnega, vsakdanjega, elegantnega, poslovnega. Priljubljenost belih superg se bo nadaljevala tudi v letu 2022.

Tako kot vsak nov začetek je tudi začetek novega leta v modnem svetu in naših garderobah zaznamoval čas sprememb in preobrazbe. Poleg vznemirljivih modnih trendov bo leto 2022 v naše omare in vsakodnevne kombinacije vrnilo naše najljubše modne klasike in osnovne modele, na katere se lahko vedno zanesemo in izgledajo enako dobro v skoraj vsaki kombinaciji. Klasični dežni plašč, jeans jakne, preproste majice s potiskom bodo v prihodnjih mesecih absolutno favorizirani modni kosi. Poleg priljubljenih oblačil bo leto 2022 izpostavilo več trendovskih modelov čevljev, med prvimi pa so tudi večna klasika – bele superge.

Med hit modeli izstopa več različnih modelov, med katerimi bo vsak zlahka našel svoj najljubši par. Najbolj priljubljene pa so klasične bele superge preprostih linij z dodatki svetlih in pastelnih detajlov ali vedno priljubljene črne barve. Od adidasovih kultnih modelov, ki se letos vračajo v še boljši izdaji, do belih vrhunskih in high street superg.

Najboljši modeli superg

Zadnja posodobitev 2022-08-12 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!