LG Signature Edition Smartphone: za tiste, ki želite izstopati

LG Signature Edition Smartphone - za tiste, ki želite izstopati

Občasno si radi ‘privežemo dušo’ in si privoščimo kakšno ekskluzivno razvajanje. Bodisi VIP-vstopnico za koncert, morda enkratno večerja v posebni družbi ali pa kakšno napravico, ki jih je na svetu le nekaj. Seveda moramo za to po navadi odšteti kar nekaj evrov več kot sicer. Ljubitelji pametnih telefonov (kdo pa to ni?!) se boste lahko razvajali z novim LG-jem LG Signature Edition Smartphone.

Pametnih telefonov LG Signature Edition Smartphone je na voljo zgolj tristo. Ekskluzivni LG-jev model je sicer osnovan na telefonu LG V30, a se po nekaterih pomembnih lastnostih, ki ga tako naredijo posebnega, razlikuje od druščine.

Krasi ga zaščitno ohišje Zirconium Ceramic scratch-proof shell, 6 gigabajtov spomina, kar 256 gigabajtov prostora za shranjevanje, za izjemno glasbeno izkušnjo pa so priložili še brezžične slušalke Bang & Olufsen.

Z ostalimi lastnostmi pa hodi vštric s svojim ‘bratom’ V30, saj ga poganja procesor Snapdragon 835, ima 6-palčni zaslon OLED ter glavno kamero s 16 megapiksli. Telefon ima vgrajeno baterijo s 3.300 miliamperskimi urami, tehta pa 189 gramov.

No, še nekaj ga naredi zares posebnega, vsaj za naš del sveta, mogoče ga bo kupiti zgolj v Južni Koreji. Cena za LG Signature Edition Smartphone je 1.530 evrov. Ja, ekskluzivnost plačamo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
social.lge.co.kr

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Google Pixel 4a: neuradno