fbpx

LJFW 2019: drugi dan navdušil z modnimi kolekcijami

Tudi drugi dan modnih revij na LJFW 2019 v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje je minil v znamenju pestrega programa, čudovitih kolekcij in modnega druženja.

Drugi dan modnih revij na LJFW 2019 se je pričel z revijo študentov Fakultete za dizajn, sledile pa so kolekcije znamk Medle, Ninanra, Kiss The Future, Jan Brovč, Tanja Uvera, TejaJeglich & Evgenija Zafirovska, Damir Raković Ponorelii, M.Fiction in Matic Veler.

Prva modna revija je navdušila z inovativnim delom in novo kreativno energijo, ki so jo namodno brv s seboj prinesli študentje Fakultete za dizajn, sledile pa so kolekcije že uveljavljenih modnih oblikovalcev ter nova modna sodelovanja. Svoje kreativne moči in modni znamki sta združili tudi oblikovalki Teja Jeglich in Evgenija Zafirovska ter predstavili kolekcijo nadvse posebnih modnih kosov in torbic. Večer je zaključila revija Matica Velerja, ki je med svoje modele povabil tudi pevko Hannah Mancini.

GALERIJA: LJFW 2019 – 2. DAN

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!