fbpx

Ljubezenski horoskop za december 2022

Foto: envato

December nam prinaša vonj po romantiki, sreči, poljubih, objemih… Boste leto zaključili v objemu drage oseba ali le sanjali o njej?

Ljubezen, Ljubezen. Ljubezen.

Ugotovite, kaj vam napoveduje ljubezenski horoskop za december 2022

Oven (ljubezenski horoskop december 2022)

Romantični oven bo imel željo po začetku razmerja, vendar se ta nikakor ne bo manifestirala. So sicer romantični in čustveni, zlahka se jih dotaknejo sentimentalni prizori iz filma ali zgodbe nekoga, vendar se bodo zdeli nekoliko leni za spoznavanje in komunikacijo.

via GIPHY

Gre za retrogradno gibanje Marsa, pokroviteljskega planeta ovna. Produktivnemu začetku meseca lahko na koncu sledi padec, zato si bodo predstavniki tega ognjenega elementa želeli miru. Samski bodo ostali samski.

Bik (ljubezenski horoskop december 2022)

Zasanjani biki lahko decembra doživijo nekaj pretresov v odnosih, vendar je zdaj čas, da se sprostite in analizirate, kaj se je v resnici zgodilo. Čas je, da se vprašate, kaj točno želite od partnerja in katere korake morate narediti, da dosežete harmonijo v odnosu.

Ozemljitev bo vam bo koristila. Srce vam bo povedalo pravo pot. Samski boste imeli priložnost, da spoznate neko osebo, a bodite previdni, saj le ta ni iskrena.

Dvojčki (ljubezenski horoskop december 2022)

Dvojčke čaka vrtinec strasti. V decembru jih čaka veliko klicev, sporočil in besed. Na obzorju se bodo kar naenkrat pojavile najrazličnejše nekdanje strasti, na vas pa je, ali jim boste spustili spet v svoje življenje ali ne.

via GIPHY

Ne bo vam dolgčas, vaša neustavljiva energija in šarm bosta presenetila druge. Proti koncu leta samski doživeli ljubezen na prvi pogled.

Rak (ljubezenski horoskop december 2022)

Raki bodo morali pregledati odnose, da bi razumeli, kdo daje pozitivno energijo in kdo, jim jo vzame. Verjetno se boste morali od nekoga posloviti, a brez skrbi: vse vam bo koristilo. Že po 10. decembru boste bo vse bolje. komunikacija s partnerjem se bo izboljšala.

Samski bi morali biti v spogledovanju bolj previdni, da ne bi poslali napačnega sporočila.

Lev (ljubezenski horoskop december 2022)

Tisti v partnerskih odnosih boste imeli lep mesec s partnerjem, s katerim bosta odpotovala na romantično potovanje.

via GIPHY

Čas je, da prevzamete pobudo: pojdite ven in se pridružite predpraznični naglici. Imeli boste priložnost za novega partnerja ali pa se boste odločili za staro veliko ljubezen, ki že dolgo zbira pogum, da bi stopila v stik z vami.

Devica (ljubezenski horoskop december 2022)

Preveč prepirov in nesoglasij v partnerskih odnosih device. Vse zaradi retrogradnega Marsa, ki iz vas na neki način ustvari jezno in nezadovoljno osebo.

Samske device bodo ustvarile prepir celo iz najlepšega dvorjenja.

Tehtnica (ljubezenski horoskop december 2022)

Tehtnice v zvezi čakajo čudoviti trenutki z ljubljeno osebo, ki bo še ena potrditev, da ste izbrali pravo osebo.

via GIPHY

Pred samskimi so različna potovanja, zato se poveča verjetnost, da bodo spoznali bodočega partnerja. Med počitnicami na romantični zimski destinaciji se lahko zgodi, da vstopijo v razmerje. Usoda vam je naklonjena.

Škorpijon (ljubezenski horoskop december 2022)

Škorpijoni ste imeli zelo strasten november, tako da lahko zdaj ugotovite, s kom se želite globlje povezati in katera razmerja pravzaprav nimajo prihodnosti. Na splošno si boste želeli mirnih romantičnih večerov, plesa, gurmanske kulinarike in novoletnih vonjav.

Če ste samski, se ne spuščajte v razmerje samo zato, da ne bi ostali sami.

Strelec (ljubezenski horoskop december 2022)

December je vaš mesec, ki vam bo dal največji čar. Zasedeni predstavniki ognjenega elementa boste imeli s strani partnerja podporo in razumevanje ter njegovo veliko pozornost. Samski boste preko svojih sorodnikov spoznali zelo zanimivo osebo.

via GIPHY

Obdobje do 10. decembra bo za to znamenje še posebej srečno, saj bo v vašem znamenju planet ljubezni Venera.

Kozorog (ljubezenski horoskop december 2022)

Kozorogi, sreča v odnosih vas bo spremljala po 10. decembru. V začetku meseca boste imeli zalogo energije in opravili boste rutinske naloge, da boste kasneje imeli več časa za svojo sorodno dušo.

Tisti, ki še nimate ljubljene osebe, boste imeli priložnost spoznati sorodno dušo na kakšnem dogodku.

Vodnar (ljubezenski horoskop december 2022)

December bo vodnarjem naklonjen. Veliko komunicirate odnosov, spogledovanja in romantike. Res je, da je bolje dati prednost mirnim zabavam. To bo pomagalo prihraniti energijo, še posebej, ko se počutite izčrpani in sami.

via GIPHY

Ribi

December bo za ribe odličen. Srečo bo prinašal planet Jupiter, ki se je vrnil v vaše znamenje pred 20. decembrom, konec meseca pa vas bo v ljubezenskih zadevah spremljala Venera.

Samski lahko spoznajo ljubo osebo med praznovanjem novega leta. Vsak korak iz hiše je priložnost za nepričakovano in uspešno poznanstvo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.