fbpx

3 pametni telefoni iz seznamov najboljših leta 2022, ki jih v Sloveniji ni!

Nothing Phone, Google Pixel 7 ter OnePlus 10 Pro

Foto: JMV

Slovenci smo zaradi majhnosti trga prikrajšani za sicer izjemno popularne telefone, ki so na vseh seznamih najboljših telefonov leta 2022 na najvišjih stopničkah pri ocenjevalcih. Tudi zato smo izbrskali, kje jih lahko kupite in naročite v Slovenijo.

Seveda gre za tri odlične; Nothing Phone, Google Pixel 7 ter OnePlus 10 Pro. Slednji do Slovenije ne pridejo predvsem zaradi majhnosti trga. Tudi zato vsi, ki imamo radi tehnologijo z velikim veseljem preverimo kjer so ti pametni telefoni dobavljivi in po kakšni ceni.

Nothing Phone

Foto: JMV

Nothing Phone je britanska blagovna znamka, ki želi s pametnim telefonom, ki se umešča v srednji cenovni razred in izstopa s posebnim dizajnom ter dostopno ceno spremeniti razmišljanje o pametnih telefonih, ali vsaj malo zatresti “sceno” in uporabnikom ponuditi nekaj drugačnega, a hkrati znanega. Poznavalcem se bo dizajn telefona zdel precej podoben Applovimi izdelkom. Vsekakor so se oblikovalci “naslonili” na oblikovni jezik tega giganta in uspeli ustvariti nekaj drugačnega in hkrati izjemno znanega. To pa seveda v svetu recikliranega dizajna predstavlja svojevrsten predpogoj za uspešnost novinca. In odličen recept.

Nakup Nothing Phone pri največjem spletnem nemškem trgovcu Amazon.de

Znižano za 49,01 EUR
Nothing Phone (1) – 8 GB RAM + 256 GB, Glyph...
Nothing Phone (1) – 8 GB RAM + 256 GB, Glyph...
499,00 EUR −49,01 EUR 449,99 EUR

Zadnja posodobitev 2023-01-09 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Google Pixel 7 in Google Pixel 7 Pro

Foto: JMV

Googlov Pixel 7 in 7 Pro je odgovor na iPhone 14 in iPhone 14 Pro. V osnovi gre za izpolnjeno nadaljevanje Pixela 6 in 6 Pro in prihaja z izboljšanimi kamerami, bolj samozavestnimi oblikovnimi potezami in se lepo umešča v ekosistem dodatkov, ki še praktično ni obstajal pred enim letom. Prav tako ohranjajo naprave enake cene kot lani. Telefon premore svojo zasnovo procesorja in seveda Googlovo pamet! Ta ga pri fotografiji definira najbolj opazno in dela izjemo zanimivega in hkrati dobrega.

Nakup Google Pixel 7 pri največjem spletnem nemškem trgovcu Amazon.de

Zadnja posodobitev 2023-01-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

OnePlus 10 Pro

Foto: JMV

Je eden tistih telefonov, ki mu marsikdo pravi, da je najboljši v segmentu vrednost za denar. In marsikdo mu očita, da bi bil lahko še boljši. Strinjamo se, a vendar je to telefon za izjemno vrednost, ki ima vse kar imajo vodilni telefoni. Od procesorja do ogrome baterije, do odličnega sistema kamer. In zopet telefon, ki ga ne bo imel vaš sosed v žepu. Tudi zato je nekaj posebnega.

Nakup OnePlus 10 Pro pri največjem spletnem nemškem trgovcu Amazon.de

Zadnja posodobitev 2023-01-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Pri vseh treh telefonih gre za odlične izbire. Cene slednjih pa so ta hip med najboljšimi. Še posebej, če kupiš pametni telefon pri trgovcu z najmanjšimi maržami na svetu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.