Ljubljana SweetSwing Festival

Zadnjič posodobljeno: :

Med 12. in 15. marcem bo v Grand hotelu Union potekal mednarodni Ljubljana SweetSwing Festival. Poleg delavnic in zabavnih večerov je letošnja novost tudi večerja - vse seveda v ritmih zabavne glasbe.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand hotel Union

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

190 evrov na par za vse dni

Ljubljana se bo spet gugala in poskakovala v ritmih zabavnega swinga! V Grand hotelu Union bo namreč potekal mednarodni SweetSwing Festival, v okviru katerega bodo potekale delavnice swinga pod vodstvom priznanih mednarodnih učiteljev, koncerti swing glasbe in drugi zabavni družabni dogodki. Med drugim bodo v živo igrali The Nine Pennies (Italija), NP Big Band (Italija) ter Gal Gjurin in Temna godba.

PREBERITE ŠE: Spomladanski Teden restavracij 2015: Nova slovenska kuhinja

Festival je primeren za vse: tako za popolne začetnike, ki želijo na delavnicah spoznati osnovne plesne korake, kot za že ”stare mačke” in tiste, ki se enostavno želijo zabavati. Cena festivala je 190 evrov na par za vse štiri dni, seveda pa so dobrodošli tudi tisti, ki nimajo svoje plesne polovice.

Ljubljana se bo spet gugala v ritmih swinga! (foto: Klemen Razinger /www.fotokolektiv.com)
Ljubljana se bo spet gugala v ritmih swinga! (foto: Klemen Razinger /www.fotokolektiv.com)

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.lssf.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Animateka 2020: 17. Animateka se seli na splet