fbpx

Ljudje rojeni v tem znamenju imajo veliko potrebo po ljubezni in intimnosti

Foto: Joelvalve / Unsplash

Česa niste vedeli o astrološkem znamenju Rak in s kom se v ljubezni najbolje razumejo!

Od 21. junija do 22. julija je Sonce v ozvezdju Raka.

To horoskopsko znamenje je zelo intuitivno in sentimentalno. Ima veliko empatijo in je zelo navezan na ljudi, ki so mu blizu. Ima veliko potrebo po ljubezni in intimnosti.

Znak raka spada v element vode. Skozi življenje ga vodijo čustva in srce, zaradi česar se morda težko prilagajajo včasih krutemu svetu okoli sebe. Zaradi tega se zgodi, da gredo v napačno smer, a le dokler se ne naučijo lekcije.

Ker so pod nadzorom Lune, vsaka lunina faza vpliva nanje, kar poglablja notranje dileme in preizkušanje.

So občutljivi. Foto: Lea Dubedout/Unsplash

Raki z veseljem pomagajo drugim, konfliktom se skušajo izogniti za vsako ceno, seveda če je to mogoče. Ko so v miru s svojimi življenjskimi odločitvami, so srečni in zadovoljni in ne potrebujejo ničesar več.

S kom se v ljubezni najbolje razume?

Ker je vodno znamenje, se rak najbolje razume z drugimi vodnimi znamenji, najbolj pa z ribami.

Prav tako lahko vzpostavi kakovostno povezavo z zemeljskimi znamenji – predvsem z devico, s katero se odlično dopolnjuje in strinja, pa tudi z bikom, s katerim deli enako energijo in ambicijo.

V poštev pride celo kozorog, ključno pa je, da se dogovorita glede najpomembnejšega vprašanja, to sta stabilnost in družina.

Odkrito ljubijo. Foto: Chermiti Mohamed / Unsplash

Rak išče zaupanje, nekoga, ki ga bo iskreno ljubil, ki ga bo podpiral in čigar družina bo na prvem mestu. Ne išče glamuroznih ali velikih presenečenj, raje ima doma umirjeno vzdušje, romantično večerjo ali kakšno drugo gesto pozornosti.

Znaki, s katerimi se ne ujame

To so lev, vodnar in strelec. Tudi v dvojčke se ne bo lahko zaljubil, saj sta ti dve znamenja na nasprotnih straneh, imata različne poglede na številna življenjska vprašanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!