M spa, napihljivi jacuzzi za doma

Zadnjič posodobljeno: :

Otroci naj ostanejo pri napihljivih bazenčkih, za odrasle pa je tu 'eksplicitna' verzija le-teh, napihljivi jacuzzi. Čeprav tovrstne priboljške običajno mečemo v luksuzni bazen, pa lahko z napihljivo vročo kopeljo M spa na naše vrtove spustimo nekaj prestiža, ne da bi se zato morali kopati tudi v dolgovih.

Osnovne Informacije
Znamka

M Spa

Model

Model B-110 Silver Cloud Hot Tub

Cena

495€

Trgovina

Amazon

Seveda obstajajo kar nekaj primernih načinov sprostitve, ko vas naporen delovni dan končno spusti iz svojih krempljev. Lahko se odpravite v kino, vzamete v roke knjigo, si privoščite kozarec rujnega, odidete na tek, na sladoled, a nič od tega ne seže niti do kolen vroči kopeli. A kaj, ko se je za tovrstni užitek potrebno odpraviti v spa center ali celo zdravilišče. Z napihljivo vročo kopeljo M spa, ki premore vse kar premore pravi jacuzzi, pa si to lahko privoščite v zavetju domačega vrta oziroma kjerkoli imate dostop do vodnega vira in elektrike.

Jacuzzi, pogrni se!
Jacuzzi, pogrni se!

In če ste vajeni občutljivosti otroških bazenčkov, pa naj vas glede napihljivega jacuzzija ne skrbi, saj ima fant precej debelo kožo (beri tri PVC plasti).

PREBERITE ŠE: Najslavnejši bazen v Parizu ponovno odprt za petičneže

Ta 'obrambni nasip' zagotavlja, da bo jacuzzi dolgo z vami.
Ta ‘obrambni nasip’ zagotavlja, da bo jacuzzi dolgo z vami.

S 110 curki, vsak s svojo pošiljko zračnih mehurčkov, dvema grelcema in skoraj 700 litri ‘pljučne kapacitete’ je užitek zagotovljen, vaš stres pa preteklost.

Dodatne Informacije

M spa

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To moraš poskusiti: 8 fengšuj trikov, da svoj dom napolniš s srečo in bogastvom!