fbpx

Mamine kavbojke so ponovno v trendu

Kavbojke z visokim pasom, ki nas spomnijo na modno obdobje, ki je nekaj časa veljalo za najslabšega, so zopet v trendu. Preverite naš izbor najboljših.

Ena izmed glavnih zakonitosti modnega sveta in same mode je vsekakor njena cikličnost. V kolikor se lotimo pregleda trendov minulih desetletij in pobrskamo za fotografijami kultnih osebnosti, ki so zaznamovale modni svet, lahko namreč opazimo, da se določeni trendi prej ko slej vrnejo v trendi vode. Tako so se s ponovno oživitvijo grunge mode v modni svet vrnili tudi nekateri drugi trendi iz devetdesetih let. Eden izmed ključnih, ki bo mestnim ulicam kraljeval to pomlad, so vsekakor udobne kavbojke z visokim pasom, ki asociirajo na junakinje iz nanizanke Beverly Hills 90210. S takoimenovanimi “mom jeans”, ki so zaznamovale osemdeseta in devetdeseta leta, bomo letos nadomestile oprijete različice, ki so za nekaj let zasenčile nekoč že tako zelo priljubljen model hlač. V kolikor hlač ne najdemo v mamini omari in se nam ne da brskati po vintage trgovinah, pokukajmo v galerijo, kjer nas čaka izbor hlač, ki jih bomo letos kombinirale z enobarvnimi srajcami, bombažnimi majicami in kratkimi topi, ki jih zavežemo tik nad popkom. Še posebej modne so sprane iz umetelno raztrgane.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!