fbpx

Maslina Resort: luksuzno doživetje v harmoniji z naravo

Foto: Booking.com

V Starem Gradu na otoku Hvaru se nahaja Maslina Resort, luksuzno zatočišče za vse, ki si želijo najvišjega gostoljubja in gurmanske izkušnje.

Maslina Resort nudi neponovljivo počitniško izkušnjo, ki temelji na bogati naravni in kulturni dediščini dalmatinskega otoka. Lepote Hvara se namreč odražajo tako v pregovorni dalmatinski gostoljubnosti na najvišjem luksuznem nivoju kot tudi detajlih interjerja kot so terakota, uporabi lokalnega lesa in čudoviti medenini.

Sobe so ustvarjene v harmoniji z naravo in njenim izročilom. Pri tem v Maslina Resortu stavijo na organske sestavine in lokalna eterična olja, ki so uporabniku in okolju prijazna. Estetsko opremljene sobe se pohvalijo z oblikovalskim pohištvom in dih jemajočim razgledom na Jadransko morje.

Maslina Resort slovi po zavidanja vrednim wellnessu in odlični restavraciji, kjer strežejo jedi ustvarjene s spoštovanjem do samih sestavin. Pri tem se zanašajo na ravnovesje med avtentičnostjo in spontanostjo, tradicijo in sodobnostjo ter lokalnimi in mednarodnimi jedmi. V restavraciji sta vam na voljo zajtrk in večerja, tekom dneva pa vas razvajajo z jedmi v restavraciji ob bazenu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!